تهران و شهرستان ها
لوگو

سرویس آنلاین قلیون ولیعصر


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 09431.html
۱۳۹۸/۰۸/۲۵ - ۱۶:۱۱

چرا بعضی افراد عاشق غذاهای تند هستند؟

چرا بعضی افراد عاشق غذاهای ادویه دار هستند و بر عکس برخی دیگر دوست ندارند؟

قُل قُل: چرا بعضی افراد عاشق غذاهای - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - ادویه دار هستند و بر عکس برخی دیگر دوست ندارند؟

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از شفقنا، ترکیباتی به نام کپسایسینوئیدها - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - گرمای خود را به فلفل ها می دهند . گیرنده های دهان و زبان که دمای گرم و درد را حس می کنند، - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - همان گیرنده هایی هستند که هنگام مصرف غذاهای تند - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - تحریک - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - می شوند و سعی می کنند بدن را خنک کنند. با خوردن فلفل بدن شروع - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - به عرق کردن می کند - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - تا دمای بدن پایین بیاید.

کپسایسینوئیدها برای اولین بار بزاق دهان را تحریک می کنند. همچنین غشاهای مخاطی موجود در بینی، چشم ها و گلو را تشدید می کند، که می تواند منجر به آبریزش چشم، بینی و حتی عطسه کردن شود.

با خوردن فلفل علاوه بر سوزش احتمالی قلب، معده نیزتولید اسید می کند.این افزایش آب معده اسیدی به این معنی است که وقتی غذای تند به - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - طور کامل هضم می شود، می تواند منجر به احساس سوزش ناراحت کننده بعد از حرکت روده شود.

با وجود همه این موارد، بسیاری از مردم واقعاً از غذاهای تند لذت می برند، و بسیاری از آنها قادر به تحمل غذای “گرم” نسبت به دیگران هستند. اما چرا؟ پاسخ کوتاه این است که بدن و درک های حسی همه متفاوت هستند.

مصرف ادویه جات براساس شاخص گرمای مواد غذایی فرد و همچنین گیرنده های طعم فرد است. بنابراین ممکن است یک فرد فوق العاده حساس باشد. البته تأثیر فرهنگی و اولویت اصلی شخصی نیز در خوردن فلفل نقش دارند. تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که اولویت غذایی یک شخص حتی قبل از تولد او شروع می شود. این به معناست است - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - که تغذیه مادر حین بارداری - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - و تغذیه با شیر مادر نیز می تواند بر اولویت های غذایی شخص تأثیر بگذارد. جوانه های چشایی کودکان و خردسالان نیز تحت تأثیر آنچه در سنین جوانی در معرض آن - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - قرار دارند، می باشد. به همین دلیل ممکن است کسانی که در خانه هایی بزرگ شده اند که مقادیر زیادی - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - ادویه را در آشپزی خود مصرف می کنند، بیشتر به خوردن غذاهای تند در بزرگسالی روی - سرویس آنلاین قلیون ولیعصر - می آورند.

ناراحتی های رایج بعد از غذا شامل تعریق و سوزش قلب است و افراد دارای حساسیت لازم است حتی باید بیشتر مراقب باشند. غذاهای پرادویه می توانند آب بزاق و معده را تحریک کنند.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram