تهران و شهرستان ها
لوگو

سرویس الو قلیان روشن حافظ


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 08587.html
۱۳۹۳/۰۳/۲۶ - ۱۶:۰۶

باکتری هایی که سموم را از بدن دفع می‌کنند

مدیر گروه زیست فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: حفظ سلامت بدن به ویژه دستگاه گوارش یکی از مهم‌ترین فوایدی است که استفاده از پروبیوتیک‌ها در فرآوری مواد غذایی به همراه دارد.

قُل قُل: مدیر گروه زیست فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: حفظ سلامت بدن به ویژه دستگاه گوارش یکی از مهم‌ترین فوایدی است که استفاده از پروبیوتیک‌ها در فرآوری مواد غذایی به همراه دارد.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مرضیه حسینی‌نژاد با اشاره به نقش و اهمیت غذا در ارتقا سلامت انسان افزود: در طول سال‌های اخیر مصرف کنندگان به طور روز افزون به دانستن نقش فعال مواد غذایی در سلامت انسان، افزایش طول عمر، پیشگیری از سرطان و - سرویس الو قلیان روشن حافظ - جلوگیری از بروز بیماری‌های گوارشی علاقه‌مند شده‌اند.



وی تصریح کرد: در این راستا صنعت غذا باید به سمت تولید مواد غذایی فراسودمند و بهره‌گیری از ترکیبات غذا-دارو در ارائه فرآورده‌های - سرویس الو قلیان روشن حافظ - بهبود یافته خود حرکت کنند و با توجه به جنبه‌های علمی و تغذیه‌ای آن از مزایای نسبی فناورانه در بازار رقابتی ایجاد - سرویس الو قلیان روشن حافظ - شده بهره‌مند شوند.



عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ادامه داد: یکی از مهمترین این محصولات فرآورده‌های حاوی پروبیوتیک و پری بیوتیک‌ها هستند.



حسینی‌نژاد ادامه داد: پروبیوتیک‌ها ‌میکروارگانیسم های مفیدی هستند که در غذاهای فراسودمند یا عملگرا مورد استفاده قرار می‌گیرند و با ورود به بدن و حضور فعال خود در سیستم گوارش به بهبود سیستم گوارشی انسان و بروز اثرات مطلوب سلامت بخش منجر می‌شوند.



وی افزود: این ارگانیسم‌ها به واسطه تولید مواد پیشگیری‌کننده از جمله باکتریوسین و اسید لاکتیک، همچنین با پیشگیری از اتصال و رشد سویه‌های بیماری‌زا در مخاط روده از بروز بسیاری از عفونت‌ها پیشگیری می‌کنند.



مدیر گروه زیست فناوری - سرویس الو قلیان روشن حافظ - مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خاطر نشان کرد: همچنین این ترکیبات با نگهداری از سلامت روده‌ها به عملکرد سدی روده و جذب مواد مغذی و ریز مغذی‌ها کمک کرده و در برابر سموم و اجرام بیماری‌زا نقش حفاظتی ایفا می‌کنند.



حسینی نژاد با اشاره به نقش تکمیلی ترکیبات پری‌بیوتیک به عملکرد پروبیوتیک‌ها در بدن انسان بیان کرد: پری‌بیوتیک ها در واقع ترکیبات غیر قابل هضمی هستند که - سرویس الو قلیان روشن حافظ - رشد و فعالیت باکتری‌های پروبیوتیک موجود در دستگاه گوارش را بهبود بخشیده و اثرات مفید آنها را بر سیستم ایمنی بدن تقویت می‌کنند.

- سرویس الو قلیان روشن حافظ -

وی اضافه کرد: این ترکیبات غذایی غیرقابل هضم - سرویس الو قلیان روشن حافظ - با تقویت انتخابی و تأثیرگذاری بر گونه‌های باکتریایی روده بزرگ، زمینه غلبه آنها بر باکتری‌های مضر را فراهم می‌سازند و می‌توان این ترکیبات را به راحتی و به طور طبیعی از بسیاری گیاهان استخراج کرد.



مدیر گروه زیست فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با اشاره به فعالیت‌های شایان توجه پژوهشکده علوم - سرویس الو قلیان روشن حافظ - و صنایع غذایی در زمینه پیشبرد تحقیقات فناورانه در زمینه پروبیوتیک‌ها متذکر شد: پژوهشکده علوم و صنایع - سرویس الو قلیان روشن حافظ - غذایی در طول چند سال اخیر با بهره‌گیری از توان علمی اعضای هیئت علمی و بکارگیری تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی به انجام پژوهش‌های کاربردی در زمینه پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها و بکارگیری این اجزاء موثر در فرمولاسیون و تولید فراورده‌های غذایی فراسودمند پرداخته است.



حسینی نژاد ادامه داد: در حال حاضر اجرای طرح‌های پژوهشی کلان در زمینه کاربرد پروبیوتیک و پری‌بیوتیک‌ها در غذاهای فراسودمند در اولویت‌های پژوهشی - سرویس الو قلیان روشن حافظ - این مجموعه قرار گرفته است.



وی با اشاره به طرح‌های اجرا شده - سرویس الو قلیان روشن حافظ - در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در این زمینه اظهار کرد: این طرح‌ها در زمینه‌های مختلف از جمله شرایط بکارگیری کشت باکتری‌های پروبیوتیک در غنی‌سازی فرآورده‌های غذایی، - سرویس الو قلیان روشن حافظ - ریزپوشانی و ایجاد شرایط بهینه برای محافظت، مقاوم سازی و افزایش زنده‌مانی پروبیوتیک‌ها، اثر بخشی این ارگانیسم‌های مفید در جذب سموم مختلف در محصولات، استخراج و تولید ترکیبات پری‌بیوتیک از گیاهان دارویی و موضوعات تخصصی-کاربردی مشابه به - سرویس الو قلیان روشن حافظ - اجرا در آمده است.


ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram