تهران و شهرستان ها
لوگو

اجاره قلیون فوری شمیران نو


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک ساعت میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 30 هزار تومان میباشد. سری اضافه شامل زمان اضافی برای در اختیار داشتن قلیون جهت استفاده از سری میباشد. بنابراین نگران زمان نباشید.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 12322.html

۱۳۹۷/۰۳/۰۱ - ۱۱:۱۰

غذای گرم از غذای سرد کالری بالاتری دارد؟

محققان به این نتیجه رسیدند برنجی که به مدت 24 ساعت در یخچال سرد و سپس گرم شده بود بیشترین مقدار نشاسته مقاوم را داشته.بنابراین خوردن غذاهای حاوی نشاسته که پس از پخته شدن سرد می شوند تاثیر گلیسمی متفاوتی در بدنمان دارند.

قُل قُل: محققان به این نتیجه رسیدند برنجی که به مدت 24 ساعت در یخچال سرد و سپس گرم شده بود بیشترین مقدار نشاسته مقاوم را داشته.بنابراین خوردن غذاهای حاوی نشاسته که پس از پخته شدن سرد می شوند تاثیر گلیسمی متفاوتی در بدنمان دارند.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از سایت دکتر کرمانی، پختن باعث می - اجاره قلیون فوری شمیران نو - شود غذا ساده تر جویده شود، هضم پذیری آن افزایش بیابد و همچنین می تواند روی ارزش انرژی غذا مشارکت داشته باشد. برای مثال برنجه نپخته یا دیگر غلات را در نظر بگیرید. اگر این غذاها را به صورت نپخته بجوید - اجاره قلیون فوری شمیران نو - بسیاری از مواد مغذی آن در دسترس بدن قرار نمی گیرد چون در فرآیند هضم به خوبی تجزیه نمی شوند. با این حال وقتی پخته می شوند بدن می تواند انرژی و دیگر مواد مغذی را دریافت کنید.

ممکن است بعد از پخته شدن - اجاره قلیون فوری شمیران نو - برخی از ویتامین ها کم شوند در واقع کم شدن مواد مغذی غذا بعد - اجاره قلیون فوری شمیران نو - از پخت بیشتر به روشی - اجاره قلیون فوری شمیران نو - مربوط است که برای طبخ استفاده می کنید.

برای مثال، آب پز کردن سبزیجات می - اجاره قلیون فوری شمیران نو - تواند مقدار ویتامین C محلول در آب و ویتامین های B - اجاره قلیون فوری شمیران نو - را کم کند.

با این حال انرژی موجود در غذاهای خام و پخته شده تقریبا برابر است. شاید بسته به روش پخت مقدار تفاوت - اجاره قلیون فوری شمیران نو - بین غذاهای پخته و خام وجود داشته باشد اما بسیار ناچیز است.

چیزِ دیگری که با پخت تغییر می کند سرعت شکسته شدن غذا و جذب مواد مغذی در بدن است.

برای مثال یک سیب زمینی خام، یک سیب زمینی پخته، پوره سیب زمینی و چیپس سیب زمینی هر کدام به شکل متفاوت در سیستم گوارش هضم می شوند.

به صورت کلی یک چیز هرچقدر بیشتر فرآوری شده باشد هضم نیز ساده تر است.

این می تواند روی سطح قند - اجاره قلیون فوری شمیران نو - خون غذاهای کربوهیدراتی مانند سیب زمینی تاثیر بگذارد. اگر دیگر مواد در طول پخت و پز اضافه شوند میزان کالری نیز می تواند تغییر کند.

به همین دلیل است که غذاها وقتی پخته می شوند ممکن است کالری بیشتری داشته باشند چون دیگر مواد به آنها اضافه می شوند.



چگونه پخت و پز می تواند روی مقدار کالری تاثیر بگذارد

تنها بخار پز یا مایکرویو کردن یک بروکیلی نمی تواند در مقایسه با بروکلی خام روی مقدار کالری آن تاثیر خاصی داشته باشد.

با این حال بدن برای هضم بروکلی خام - اجاره قلیون فوری شمیران نو - در مقایسه با بروکلی پخته باید سخت تر کار کند. در حالت پخته یا خام برخی ویتامین ها و مواد معدنی ممکن است بالا و پایین شوند.

اگر بروکلی را با مقدار روغن زیتون یا دیگر روغن ها سرخ یا کباب کنید این عمل - اجاره قلیون فوری شمیران نو - می تواند مقدار کالری غذا را افزایش دهد.


تفاوت مواد مغذی در غذاهای خام و پخته

در غذاهای پخته ممکن است مقدار ویتامین C کاهش بیابد چون حرارت این ویتامین را - اجاره قلیون فوری شمیران نو - از بین می برد. با این حال تحقیقات نشان داده روش بخار پز کردن کمترین تاثیر را روی مقدار ویتامین C غذاهایی مانند بروکلی می گذارد.

مایکرویو، بخار پز یا سرخ کردن غذاها چیزی از مقدار کاروتنوئید ها کم نمی کنند. حتی تحقیقات نشان داده مقدار جذب بتاکاروتن هویج بعد از پخته شدن در مقایسه با خام آن بیشتر می شود.

بنابراین با اینکه برخی روش های پخت می توانند باعث کاهش مقدار ویتامین C در غذاها شوند، برخی روش ها می توانند مقدار جذب بتاکاروتن که یک آنتی اکسیدان است را افزایش دهند.

یکی - اجاره قلیون فوری شمیران نو - از دلایلی که سرخ کردن می تواند مقدار جذب بتاکاروتن را افزایش دهد این است که ویتامین A ( بتاکاروتن )، D، E و K محلول در چربی هستند.

به طور کلی بخار پز کردن بهترین روش پخت غذا است چون کمترین مقدار تغییر را در مواد مغذی به وجود می آورد.

برای مثال آب پز کردن سبزیجات باعث می شود مواد مغذی به داخل آبی که با آن پخته می شوند برود. - اجاره قلیون فوری شمیران نو - از آنجا که بخار پز کردن به مقدار کمی مایعات نیاز دارد مواد مغذی بیشتری از غذا باقی می ماند. همچنین بخار پز کردن به زمان کمتری نیز نیاز دارد.


سرد کردن نشاسته های پخته

وقتی غلات را می پزید ساختار شیمیایی آنها تغییر می کند بنابراین غذا برای انسان قابل هضم می شود. بعد از اینکه غلات پخته و سپس سرد می شوند ساختار شیمیایی می تواند دوباره تغییر کند.

سرد کردن نشاسته های پخته شده مانند سیب زمینی، پاستا یا - اجاره قلیون فوری شمیران نو - برنج می تواند باعث تغییر در نشاسته شود.

این - اجاره قلیون فوری شمیران نو - فرآیند باعث افزایش مقاومت - اجاره قلیون فوری شمیران نو - نشاسته می شود. نشاسته مقاوم به معنای واقعی کلمه مقاوم است غذاهایی که حاوی این نوع نشاسته هستند دیرتر هضم می شوند بنابراین گلوکز آنها به آرامی وارد خون - اجاره قلیون فوری شمیران نو - می شود و قند خون را ناگهانی بالا نمی برند.

وقتی یک غذا پس از پخته شدن و سرد شدن این فرآیند را طی می کند مقدار نشاسته مقاوم در مقایسه با وقتی گرم بوده است افزایش می یابد.

در یک - اجاره قلیون فوری شمیران نو - تحقیق که سال 2015 انجام گرفت محققان نشاسته مقاوم در سه نوع برنج را بررسی کردند. برنجی که تازه پخته شده بود، برنجی که پس از پخته شدن تا 10 ساعت در درمای اتاق سرد شده بود و برنجی که پس از پخته شدن در یخچال به مدت 24 ساعت سرد و سپس دوباره گرم شده بود.

محققان به این نتیجه رسیدند برنجی که به مدت 24 - اجاره قلیون فوری شمیران نو - ساعت در یخچال سرد و سپس گرم شده بود بیشترین مقدار نشاسته مقاوم را داشته.بنابراین خوردن غذاهای حاوی نشاسته که پس از پخته شدن سرد می شوند تاثیر - اجاره قلیون فوری شمیران نو - گلیسمی متفاوتی در بدنمان دارند.

برای بالا بردن میزان کالری سوزی باید آب سرد بخوریم؟

تفاوت کالری بین نوشیدنی های سرد و گرم چه؟ برای مثال برخی مردم فکر می کنند نوشیدن آب سرد در مقایسه با آبی که دمای معمولی دارد می تواند کالری سوزی بیشتری داشته باشد.

بر اساس تحقیقات نوشیدن آب یخ در مقایسه با آبی که دمای معمولی دارد نمی تواند آنچنان باعث کالری سوزی بیشتر شود.

در واقع این افزایش شاید فقط چند کالری ناچیز باشد.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram