تهران و شهرستان ها
لوگو

تلفن سرویس الو قلیان درروس


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک ساعت میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 30 هزار تومان میباشد. سری اضافه شامل زمان اضافی برای در اختیار داشتن قلیون جهت استفاده از سری میباشد. بنابراین نگران زمان نباشید.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 12094.html

۱۳۹۷/۰۴/۲۳ - ۱۱:۴۲

مصرف افراطی ماهی شور و خطر سرطان معده

ماهی غنی از اسیدهای چرب ضروری غیر‌اشباع به ویژه اسیدهای چرب امگا 3 بوده و منبع مناسبی برای اسیدهای آمینه ضروری، ویتامین D و مواد معدنی است.

قُل قُل-*دکتر - تلفن سرویس الو قلیان درروس - بهادر حاجی‌ محمدی: ماهی غنی از اسیدهای چرب ضروری غیر‌اشباع به ویژه اسیدهای چرب امگا 3 بوده و منبع مناسبی برای اسیدهای آمینه ضروری، ویتامین D و مواد معدنی است.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از جام جم، مصرف ماهی در پیشگیری از بیماری‌های - تلفن سرویس الو قلیان درروس - قلبی ـ - تلفن سرویس الو قلیان درروس - عروقی، دیابت، پوکی استخوان، آلزایمر و‌... موثر است. اما علی‌رغم خواص سودمند ماهی، باید دانست که ارزش - تلفن سرویس الو قلیان درروس - تغذیه‌ای آن وابسته به نحوه طبخ - تلفن سرویس الو قلیان درروس - و فرآوری است. مثلا سرخ کردن برخی از خواص مفید ماهی را کاهش دهد، - تلفن سرویس الو قلیان درروس - اما طی آب‌پز یا بخار‌پز کردن ارزش غذایی ماهی حفظ می‌شود.

شور کردن یکی از روش‌های سنتی - تلفن سرویس الو قلیان درروس - فرآوری ماهی است که موجب خوش طعم شدن و تاخیر در فساد ماهی - تلفن سرویس الو قلیان درروس - می‌شود. اما نباید در مصرف فرآورده‌های ماهی شور افراط کرد. زیرا دریافت - تلفن سرویس الو قلیان درروس - بیش از حد نمک از طریق مصرف بی‌رویه غذاهای شور، ژن‌های دخیل در سرطان معده را فعال کرده و نهایتا احتمال خطر سرطان معده را افزایش می‌دهد. سرطان معده وخامت زیادی داشته و شیوع آن در استان‌های شمالی ایران قابل توجه است.

برای تهیه - تلفن سرویس الو قلیان درروس - ماهی شور، ابتدا ماهیان طی مدت مشخصی زیر حجم انبوهی از نمک قرار داده شده و پس از نمک زدایی و فرآوری نهایی آماده مصرف می‌شوند بنابراین مقدار نمک موجود در ماهی شور بسیار زیاد است. گفتنی است که قبل از شور - تلفن سرویس الو قلیان درروس - کردن ماهی، غالبا امعا و - تلفن سرویس الو قلیان درروس - احشای آن خارج نمی‌شوند.

قبل از مصرف - تلفن سرویس الو قلیان درروس - ماهی شور، حرارت مختصری به آن داده می‌شود؛ به این صورت که طی پخت خانگی، ماهی شور را در منازل روی برنج در حال دم کشیدن قرار می‌دهند تا مدت کوتاهی حرارت ببیند.

گونه‌های مختلف ماهیان برای شور کردن مورد استفاده قرار می‌گیرند که از جمله آنها ماهی سفید است.

همچنین غالبا یک ماهی بومی به نام کولی به صورت شور عرضه می‌شود و لذا ماهی شور در استان گیلان، شوره کولی نیز نامیده می‌شود.

معمولا مصرف متناسب و متعادل ماهی شور، به عنوان مثال یک بار در هفته، هیچ خطری برای - تلفن سرویس الو قلیان درروس - مصرف‌کنندگان نخواهد داشت؛ اما مصرف مکرر و بی‌رویه - تلفن سرویس الو قلیان درروس - ممکن است خطرناک باشد.

گاهی اوقات برای خوش‌طعم‌تر شدن ماهی شور، - تلفن سرویس الو قلیان درروس - آن را - تلفن سرویس الو قلیان درروس - دودی می‌کنند. به این نحو که در اتاقک‌های مخصوصی با - تلفن سرویس الو قلیان درروس - استفاده از چوب و خاک اره، دود تولید می‌شود و در نهایت ماهی دودی با رنگ طلایی به دست می‌آید.

اگر استانداردهای بهداشتی دودی کردن رعایت نشود - تلفن سرویس الو قلیان درروس - ممکن است برخی از - تلفن سرویس الو قلیان درروس - ترکیبات مضر دود روی سطح ماهی تجمع پیدا کنند. هیدروکربن‌های معطر چند حلقه‌ای مهم‌ترین ترکیبات شیمیایی سرطان‌زای موجود در دود هستند و شاخص‌ترین آنها بنزو پیرن است.

سقف مجاز بنزو پیرن در غذا 5 میکروگرم بر کیلوگرم است و بیش از آن خطر ابتلا به سرطان بویژه سرطان معده را به دنبال دارد. لذا در مقایسه با ماهی شور، خطر مصرف بی‌رویه ماهی دودی مضاعف است.

در نواحی شمالی کشور بویژه استان گیلان یک چاشنی پرطرفدار به نام - تلفن سرویس الو قلیان درروس - اشپل شور وجود دارد که از تخم ماهی ماده، عمدتا ماهی سفید، تهیه شده و به عنوان یک خوراک اشتهاآور همراه بسیاری از غذاها مصرف می‌شود. برای تهیه اشپل شور ابتدا تخم ماهی را داخل یک محفظه مملو از نمک قرار داده و گاهی نیز آن را داخل یک ورقه کاغذ می‌پیچند و به آن مقدار بسیار زیادی نمک اضافه می‌کنند.

سپس طی مدت مشخصی در فریزر و یخچال نگهداری شده و در نهایت بدون هیچ حرارتی به مصرف می‌رسد.

از آنجا که غلظت نمک در اشپل شور نیز بسیار زیاد است، - تلفن سرویس الو قلیان درروس - عادت به - تلفن سرویس الو قلیان درروس - مصرف - تلفن سرویس الو قلیان درروس - این چاشنی در سفره‌های غذایی ساکنان شمال ایران باید کنترل شده - تلفن سرویس الو قلیان درروس - و محدود باشد تا خطر سرطان معده مرتفع گردد.

* بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram