تهران و شهرستان ها
لوگو

تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 16597.html
۱۳۹۵/۰۵/۱۱ - ۱۷:۲۴

مادۀ اسیدی سرطان زا در سیب زمینی سرخ شده و چیپس

سیب زمینی سرخ شده و چیپس، بیماری‌های زیادی ایجاد می‌کند! ولی افراد از ضررهای آن خبر ندارند و به صرف اینکه خوشمزه است, مصرف می‌کنند. «آکریلامید» یک مادۀ اسیدی سرطان زا است که هنگام سرخ کردن ایجاد می‌شود، اما مقدار آن در چیپس سیب زمینی بیشتر است.

قُل قُل: سیب زمینی سرخ شده و چیپس، بیماری‌های زیادی ایجاد می‌کند! ولی افراد از ضررهای آن خبر ندارند و به صرف اینکه خوشمزه است, مصرف می‌کنند. «آکریلامید» یک مادۀ اسیدی - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - سرطان زا است که هنگام سرخ کردن ایجاد می‌شود، اما مقدار آن در چیپس سیب زمینی بیشتر است.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از تسنیم, سیب زمینی سرخ شده و چیپس، سالانه قربانی‌های زیادی می‌گیرند! ولی - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - افراد از ضررهای آن خبر - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - ندارند و به صرف اینکه خوشمزه است, مصرف - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - می‌کنند.

دانشمندان به کشف مادۀ بسیار سمی به نام «آکریلامید» شده‌اند، که به ویژه در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس به وفور یافت می‌شود به گفته - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - محمد دریایی متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی سازمان خواربار جهانی (FAO) و سازمان - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - جهانی بهداشت (WHO) اعلام کردند: غذاهایی مانند چیپس‌های سیب زمینی، قهوه و محصولات غله‌ای مانند نان و بیسکویت - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - که در حرارت بسیار بالایی تولید می‌شوند، ممکن است حاوی ترکیبی سرطان زا به نام آکریلامید باشند. 35 کارشناس از 12 کشور که این گزارش را تهیه کرده - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - اند معتقدند غذاهایی که میزان کربوهیدرات آنها بالا و پروتئین آنها کم است در صورت تهیه در دمای بالاتر از 120 درجه، در آنها «آکریلامید» تولید می‌شود.

«آکریلامید» یک مادۀ اسیدی سرطان زا است که هنگام سرخ کردن مواد کربوهیدراتی (که دارای ترکیبات کربن، اکسیژن و هیدروژن هستند) ایجاد می‌شود، اما مقدار آن در چیپس سیب زمینی بیشتر است.

هنگام سرخ کردن یک کیلوگرم چیپس سیب زمینی تا 3544 میکروگرم «آکریلامید» ایجاد می‌شود. اما هنگام آب پز کردن مواد عذایی، این اسید سرطان زا تولید نمی‌شود.

طبق پژوهش‌های دانشمندان مختلف، «آکریلامید» در مقایسه با مواد سمی دیگر شناخته - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - شده در گوشت گاو و یا انواع بیماری‌های پوستی می‌تواند برای انسان‌ها تا صد برابر خطرناک تر باشد. «آکریلامید» زمانی خود را نمایان می‌کند که محصولات غذایی بر اثر حرارت و خشکی تغییر - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - حالت دهند.

مادۀ سمی - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - آکریلامید موجود در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس با تضعیف سیستم ایمنی، ابتلا به بیماری های عفونی و سرطان را افزایش می‌دهد. عوارض عصبی این سم شامل اختلال در هوشیاری، ضعف، تحریک پذیری و تغییرات رفتاری است.

اختلالات باروری همچون تغییر در رفتارهای جنسی، ناباروری و سقط، تحریک و قرمزی پوست - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - و همچنین قرمزی چشم‌ها و عفونت‌های چشمی از دیگر عوارض آکریلامید است.

آکریلامید در مقایسه با سایر مواد سمی شناخته شده در مواد غذایی، می‌تواند صدها برابر خطرناک تر باشد. در صورت سرخ شدن مواد غذایی حاوی قند و آلبومین، سم آکریلامید تولید می‌شود.

***نکاتی مهم - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - برای کاهش سرطان زا بودن سیب - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - زمینی سرخ کرده

بنابراین باید از خوردن سیب زمینی سرخ کرده و چیپس پرهیز باید پرهیز کرد؛ برای کاهش آکریلامید در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس هیچ وقت سیب زمینی را در یخچال نگهداری نکنید. باید از سرخ کردن سیب زمینی‌های لک دار خودداری شود و آن را در حرارت کم و مدت زمان کوتاه با روغن کنجد تفت دهید.

قبل از استفاده و - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - پخت سیب زمینی، آن را پوست کنده و به - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - مدت یک ساعت در آب قرار داده شود, قرار دادن سیب زمینی در آب قبل از سرخ کردن، قند موجود در سیب زمینی را جذب کرده و به این ترتیب امکان تشکیل آکریلامید کاهش پیدا می‌کند.

اگر سیب زمینی را در آب نگذاشتید، آن را قبل - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - از تفت دادن، آب پز کنید. - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - سیب زمینی آب پز شده در هنگام سرخ کردن، آکریلامید کمتری را تولید می‌کند. استفاده از روغن کنجد به جای روغن جامد، به دلیل جلوگیری از داغ شدن بیش از حد روغن و اکسیداسیون سریع آن، در کاهش - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - تولید - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - آکریلامید موثر است!

گروهی از مواد غذایی مانند گوشت قرمز، ماهی، شیر، پنیر، برنج، سبزیجات و انواع میوه ها - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - آکریلامید ندارند و حتی در صورت سرخ شدن نیز آکریلامید تولید نمی‌کنند. برای همین سعی کنید که در برنامۀ - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - غذایی روزانۀ خود بیشتر از این مواد غذایی استفاده شود؛ - تلفن سرویس قلیان روشن صادقیه - با مصرف میوه و سبزی در وعده‌های غذایی خود، ضرر این ماده سرطان زا آکریلامید را کاهش دهید.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram