تهران و شهرستان ها
لوگو

شماره سرویس قلیون جنت آباد


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 12505.html
۱۳۹۷/۰۲/۰۳ - ۱۳:۳۲

مزایا و معایب غذاهای اصلاح شده ژنتیکی

برخی افراد بر این باورند که غذاهای اصلاح شده ژنتیکی بی خطر، سالم و پایدار هستند، در شرایطی که برخی دیگر نظری مخالف دارند.

سلامت - شماره سرویس قلیون جنت آباد - نیوز:برخی افراد بر این باورند که غذاهای اصلاح شده ژنتیکی بی خطر، سالم و پایدار هستند، در شرایطی که برخی دیگر نظری مخالف دارند.

به گزارش قُل قُل به نقل از عصر ایران، بدر دنیای امروز احتمال این که در رژیم غذایی خود از مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی استفاده کنید زیاد است. غذاهای اصلاح شده ژنتیکی از سویا، ذرت، و دیگر محصولاتی تهیه می شوند که از دانه هایی با DNA مهندسی شده از نظر ژنتیکی پرورش یافته اند.

به گزارش"هلث لاین"، بنابر گزارش وزارت کشاورزی آمریکا، دانه های اصلاح شده ژنتیکی برای کاشت بیش از 90 درصد ذرت، سویا، و پنبه در این کشور مورد استفاده قرار می - شماره سرویس قلیون جنت آباد - گیرند. به غیر از مواردی که شما آگاهانه از آنها پرهیز - شماره سرویس قلیون جنت آباد - می کنید، غذاهای اصلاح شده ژنتیکی احتمالا مسیر خود را به بسیاری از میان وعده ها و وعده های غذایی شما باز می کنند.

برخی افراد بر این باورند که غذاهای اصلاح شده ژنتیکی بی خطر، سالم و پایدار هستند، در شرایطی که برخی دیگر نظری مخالف دارند.

دانشمندان مهندسی دانه ها از نظر ژنتیکی را به دلایل بسیاری انجام می دهند. به عنوان مثال، آنها گاهی اوقات تغییراتی که برای موارد زیر طراحی شده اند را ایجاد می کنند:

افزایش مقاومت گیاه در برابر حشرات

افزایش تحمل گیاه در برابر - شماره سرویس قلیون جنت آباد - علف کش ها

افزایش مقاومت گیاه در برابر گرما، سرما، یا خشکسالی

افزایش بازده محصول

همچنین، آنها دانه ها را مهندسی می کنند تا غذاهای اصلاح شده ژنتیکی از رنگ هایی جذاب‌تر برخوردار باشند، طول عمر آنها در قفسه فروشگاه ها افزایش یابد، یا محصول بدون دانه باشد. بر همین اساس است که می توانیم محصولاتی مانند هندوانه ها و انگورهای بی دانه را خریداری کنیم. برخی غذاهای اصلاح شده ژنتیکی به گونه ای مهندسی شده اند تا از سطوح بالاتر برخی مواد مغذی، مانند پروتئین، کلسیم، یا فولات - شماره سرویس قلیون جنت آباد - برخوردار باشند.

طرفداران غذاهای اصلاح شده ژنتیکی معتقدند که - شماره سرویس قلیون جنت آباد - مهندسی ژنتیک می تواند به ما در یافتن روش هایی پایدار برای تغذیه مردم، به طور ویژه، در کشورهایی که با کمبود دسترسی به غذاهای سرشار از مواد مغذی مواجه هستند، کمک کنند. توانایی برخی محصولات اصلاح شده ژنتیکی این امکان را فراهم می کند تا در محیط های نه چندان مساعد نیز پرورش یابند. طول عمر بیشتر برخی از غذاهای اصلاح شده ژنتیکی نیز امکان - شماره سرویس قلیون جنت آباد - ارسال آنها - شماره سرویس قلیون جنت آباد - به مناطق دور افتاده را فراهم - شماره سرویس قلیون جنت آباد - می کند.

معایب

از سوی دیگر، برخی افراد اعتقاد چندانی به بی خطر و سالم بودن غذاهای اصلاح شده ژنتیکی ندارند. مهندسی ژنتیک حوزه نسبتا جدید محسوب می شود. در نتیجه، پژوهش ها در زمینه آثار سلامت بلند مدت غذاهای اصلاح شده - شماره سرویس قلیون جنت آباد - ژنتیکی مخدود هستند.

غذاهای اصلاح شده ژنتیکی الزامات ایمنی مشابه با غذاهایی که از دانه های اصلاح نشده ژنتیکی پرورش می یابند را رعایت کنند. اما منتقدان به این نکته اشاره دارند که جای نگرانی بیشتری در این زمینه وجود دارد. برخی افراد نگران هستند که غذاهای اصلاح شده ژنتیکی ممکن است با آلرژی ها، مقاومت به آنتی بیوتیک، یا سرطان پیوند خورده باشند.

آلرژی ها

آلرژی های غذایی به مشکلی در حال رشد تبدیل شده اند. برخی افراد معتقدند که این روند با افزایش استفاده از - شماره سرویس قلیون جنت آباد - غذاهای - شماره سرویس قلیون جنت آباد - اصلاح شده ژنتیکی مرتبط است. اما به طور - شماره سرویس قلیون جنت آباد - کلی شواهدی مبنی - شماره سرویس قلیون جنت آباد - بر این که غذاهای اصلاح شده ژنتیکی بیشتر از غذاهای اصلاح نشده ژنتیکی محرک واکنش های آلرژیک هستند، وجود ندارند.

نگرانی هایی - شماره سرویس قلیون جنت آباد - نیز درباره - شماره سرویس قلیون جنت آباد - انتقال پروتئین های خاص از یک گیاه به گیاه دیگر در مهندسی ژنتیک وجود دارند. پروتئین هایی که در تعداد نسبتا - شماره سرویس قلیون جنت آباد - کمی از غذاها یافت - شماره سرویس قلیون جنت آباد - می شوند موجب بیشترین واکنش های آلرژیک هستند. مغزهای خوراکی درختی یکی از شایع‌ترین محرک ها هستند.

در اواسط دهه 90 میلادی ، پژوهشگران نژادی از سویای اصلاح شده ژنتیکی که به گونه ای مهندسی شده بود تا حاوی پروتئینی از آجیل برزیلی باشد را آزمایش کردند. بنابر نتایج این پژوهش که در نشریه New England Journal of Medicine منتشر شد، - شماره سرویس قلیون جنت آباد - سویا موجب واکنش - شماره سرویس قلیون جنت آباد - های آلرژیک در افرادی شده بود - شماره سرویس قلیون جنت آباد - که به آجیل برزیلی آلرژی داشتند. این نوع از سویا هرگز وارد - شماره سرویس قلیون جنت آباد - بازار نشد و به دست مصرف کنندگان نرسید.

سازمان خواروبار و کشاورزی - شماره سرویس قلیون جنت آباد - جهانی (FAO) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) از آن زمان پروتکل هایی را برای غذاهای اصلاح شده ژنتیکی - شماره سرویس قلیون جنت آباد - تصویب کرده - شماره سرویس قلیون جنت آباد - و در همین راستا، غذاهای اصلاح شده ژنتیکی باید از نظر ایجاد واکنش های آلرژیک مورد آزمایش قرار - شماره سرویس قلیون جنت آباد - بگیرند. بنابر گزارش کلینیک مایو، هیچ کدام از غذاهای اصلاح شده ژنتیکی فعلی موجود در بازار - شماره سرویس قلیون جنت آباد - دارای اثرات آلرژی‌زا نبوده اند.

مقاومت به آنتی بیوتیک

باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک می توانند آنتی بیوتیک ها را بی اثر سازند و از این رو - شماره سرویس قلیون جنت آباد - کشتن آنها دشوار می شود. بنابر گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری - شماره سرویس قلیون جنت آباد - (CDC) آمریکا، میکروب های مقاوم به آنتی بیوتیک هر ساله میلیون ها نفر را بیمار - شماره سرویس قلیون جنت آباد - می سازند.

دانشمندان اغلب - شماره سرویس قلیون جنت آباد - با استفاده از ژن های مقاوم به آنتی بیوتیک در فرآیند مهندسی ژنتیک به اصلاح دانه ها اقدام می کنند. برخی افراد فکر می کنند که پیوندی بین این غذاهای اصلاح شده ژنتیکی و افزایش نرخ باکتری های مقاوم به آنتی - شماره سرویس قلیون جنت آباد - بیوتیک وجود دارد. مطالعه ای تاکنون این ادعا را ثابت نکرده است، اما همچنان به پژوهش های بیشتر در این زمینه نیاز - شماره سرویس قلیون جنت آباد - است.

سرطان

در سال 2013، نشریه Food and Chemical Toxicology مقاله ای را منتشر کرد که گونه ای از - شماره سرویس قلیون جنت آباد - ذرت اصلاح شده ژنتیکی با برند Roundup را به سرطان و مرگ زودرس در موش ها پیوند داده بود. به - شماره سرویس قلیون جنت آباد - واسطه نگرانی های ایجاده شده درباره این مقاله، سردبیر نشریه داده های پژوهشگران و روند بررسی را بازبینی کرد. آنها دریافتند که پژوهشگران از تعداد بسیار کمی موش و - شماره سرویس قلیون جنت آباد - نژادی که مستعد ابتلا به سرطان بوده است، استفاده کرده و نتایج نیز قطعی نبوده اند.

این مقاله در نشریه Environmental Sciences Europe بازنشر شد و بحث درباره یافته های آن همچنان ادامه دارد. به گفته انجمن سرطان آمریکا، پژوهش های بیشتری برای ارزیابی اثرات سلامت بالقوه غذاهای اصلاح شده ژنتیکی در بلند مدت باید صورت بگیرند.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram