تهران و شهرستان ها
لوگو

شماره قلیون ذغال روشن صادقیه


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 16620.html
۱۳۹۵/۰۵/۰۶ - ۱۷:۲۷

چرا هات داگ یکی از سرطانزا ترین خوراکی های دنیا است

هات داگ که هر در تابستان بیش از هفت میلیارد از آن به فروش می‌رسد، غذایی لذیذ و محبوب و شماره‌ یک امریکایی‌ها محسوب می‌شود. وقتی هات داگ در قرن نوزدهم توسط مهاجران آلمانی به امریکایی‌ها معرفی شد، خیابان‌های این کشور را تسخیر کرد. این غذای محبوب به سرعت جایگاهی برجسته برای خود پیدا کرد و به بخش اصلی فرهنگ غذایی مردم امریکا تبدیل شد.

قُل قُل:هات داگ که هر در تابستان بیش از هفت میلیارد از آن به فروش می‌رسد، غذایی لذیذ و محبوب و شماره‌ یک امریکایی‌ها محسوب می‌شود. وقتی هات داگ در قرن نوزدهم - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - توسط مهاجران آلمانی به امریکایی‌ها معرفی شد، - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - خیابان‌های این کشور را - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - تسخیر کرد. - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - این غذای محبوب به سرعت جایگاهی برجسته برای خود پیدا کرد و به بخش اصلی فرهنگ غذایی مردم امریکا تبدیل شد.

هات داگ

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از سایت - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - بازده، ولی وقتی به مواد تشکیل‌دهنده‌ی هات داگ و - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - نحوه‌ی ساخت آن نگاه می‌کنید، احتمالا با تعجب در - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - می‌یابید چه خطراتی برای سلامتی آدم‌ها در پسِ این غذای فوق‌العاده محبوب - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - پنهان شده است.

هات‌داگ برای - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - سلامتی مضر - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - است
سوسیس‌ها خوراکی‌های فراوری‌شده‌ای هستند که هیچ ارزش غذایی ندارند. هیچ چیز طبیعی در ساختارشان وجود ندارد و کارخانه‌ها - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - این خوراکی‌ها را به رباتیک‌ترین شکل ممکن تولید می‌کنند؛ به طوری که این کارخانه‌ها به شکل حیرت‌آوری ۳۰۰، ۰۰۰ هات‌داگ در ساعت تولید می‌کنند.

ترکیب سنتی هات‌داگ متشکل از گوشت - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - خوک، گاو، و مرغ بوده است. در ساخت هات داگ از باقی‌مانده‌های برش‌های استیک یا تکه‌های خوک و اضافات قابل خوردن در کشتارگاه‌ها استفاده می‌شود. این اضافات - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - شامل بافت چربی، پوست، سر و پاهای حیوان است.

این اضافات کاملا خرد و با یکدیگر مخلوط و به یک خمیر سفت تبدیل می‌شوند. برای آن‌که سوسیس خوشمزه شود، افزودنی‌های بسیاری - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - به این خمیر اضافه می‌کنند؛ این افزودنی‌ها - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - شامل مقدار زیادی نمک، شربت ذرت، مونوسدیم گلوتامات - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - (MSG)، نیترات، و مواد شیمیایی دیگر می‌شود.

نوع این مواد طعم‌دهنده بستگی به این دارد که هات‌داگ‌ها - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - در چه مناطقی به فروش می‌رسند؛ زیرا آدم‌ها در مناطق مختلف ذائقه‌ها و سلیقه‌ّهای مختلفی دارند. وزارت کشاورزی ایالات متحده تولیدکنندگان را ملزم به درج فهرست کامل مواد طعم‌دهنده بر روی برچسب سوسیس‌ها نکرده است، بنابراین خودتان می‌توانید بقیه‌ی ماجرا را حدس بزنید. طعم‌دهنده‌ها شامل - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - مواد وحشتناکی نظیر مونوسدیم گلوتامات - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - و کارمین است – کارمین رنگی است که از جوشاندن پوسته‌ی یک نوع سوسک کوچک در آمونیاک یا کربنات سدیم به‌دست می‌آید.

هات‌داگ می‌تواند باعث سرطان شود
نیترات و نیتریت مواد مشکل‌ساز دیگری در فهرست افزودنی‌های مورد استفاده در تولید هات‌داگ هستند. این مواد در گرمای شدید با آمین‌های موجود در گوشت فراوری‌شده ترکیب می‌شوند و نیتروزامین تولید می‌کنند.

نیتروزامین ماده‌ا‌ی است که می‌تواند موجب سرطان شود – به ویژه - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - سرطان روده‌ی بزرگ، مثانه، معده، و لوزالمعده.

بر اساس موسسه‌ی امریکایی تحقیقات سرطان، مصرف روزانه یک هات داگ خطر ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ را ۲۱ درصد افزایش می‌دهد. حتی هات داگ های ارگانیک هم حاوی نیتریت هستند، و حتی گاهی میزان نیتریت هات داگ های ارگانیک بسیار بیش‌تر از هات داگ های معمولی است.

طبق یافته‌های پژوهشی در دانشگاه هاوایی، به طور کلی گوشت‌های فراوری‌شده خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را تا ۶۷ درصد افزایش می‌دهند.

درون هات‌داگ‌ها چیزهایی عجیب‌وغریب‌تر نیز پیدا می‌شود
گاهی اوقات اجسام خارجی نیز در این خوراکی - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - محبوب پیدا شده است. طبق - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - گزارش‌ها چیزهایی نظیر چسب زخم، خرده شیشه، تیغ صورت‌تراشی، قطعات فلزی، کِرم و حشره، پای موش، و غیره در هات داگ ها دیده شده‌اند.

سرعت تولید می‌تواند باعث شود هرگونه آلاینده‌ای بدون توجه مسئولان ناظر وارد - شماره قلیون ذغال روشن صادقیه - محصول نهایی شوند، از این رو ممکن است با هر شگفتی عجیب‌وغریبی در هات‌داگ‌ها روبه‌رو شوید.

منبع: هلثی‌اندنچرال‌ورلد

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram