تهران و شهرستان ها
لوگو

شماره سرویس الو قلیون کوهسار


یکی از بهترین انتخاب های مشتری برای دریافت سرویس الو قلیون وب سایت ما بوده که شما به راحتی میتوانید با ورود به سایت و ثبت سفارش خود قلیون روشن به همراه زغال رو با هر طعمی که بخوایید درب منزل در کمترین زمان ممکن دریافت کنید.

سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک ساعت میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 30 هزار تومان میباشد. سری اضافه شامل زمان اضافی برای در اختیار داشتن قلیون جهت استفاده از سری میباشد. بنابراین نگران زمان نباشید.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت الو هوکا مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 18252.html

۱۳۹۴/۰۸/۲۱ - ۱۸:۳۳

پختن گوشت با دمای بسیار بالا خطر سرطان را افزایش می دهد

تحقیقات جدید نشان داده پختن گوشت در دمای بالا چه کبابی چه در ماهی تابه خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد.

قُل قُل: - شماره سرویس الو قلیون کوهسار - تحقیقات جدید نشان داده پختن گوشت در دمای بالا چه کبابی چه در ماهی تابه خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از سایت دکتر کرمانی، هفته گذشته سازمان بهداشت جهانی هشدار داد که گوشت های فرآوری شده از جمله سوسیس، کالباس، هات داگ و ... می توانند خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش دهند.
تحقیقات - شماره سرویس الو قلیون کوهسار - جدید روی سرطان کلیه متمرکز شده که امروزه در کشورهای توسعه یافته رشد پیدا کرده است.
این تحقیق و دیگر تحقیق های شبیه آن می خواهند بگویند شیوه ی پخت گوشت می تواند روی خطر سرطان کلیه تاثیر بگذارد.
کاهش زمان پخت گوشت با بالا بردن - شماره سرویس الو قلیون کوهسار - درجه حرارت یا قرار دادن مستقیم آن روی آتش باعث ایجاد سوختگی، دودی شدن، یا ذغالی شدن گوشت می شود. وقتی گوشت به این شکل پخته می شود عوامل - شماره سرویس الو قلیون کوهسار - سرطان زای خاصی آزاد می شوند که برخی از آنها با سرطان کلیه در ارتباط هستند.
در این تحقیق مدارکی ارائه شد که نشان می داد پختن - شماره سرویس الو قلیون کوهسار - گوشت در دمای - شماره سرویس الو قلیون کوهسار - بالا خطر سرطان کلیه را افزایش می دهد، مخصوصا در افرادی که جهش های ژنتیکی - شماره سرویس الو قلیون کوهسار - خاص دارند.
با اینکه تمرکز تحقیق روی نشان دادن روش پخت گوشت و سرطان کلیه بود، اما این خطر تنها شامل کلیه ها نمی شود، برای این کار به تحقیقات گسترده تری نیاز است.
تحقیقات گذشته نیز نشان داده بود که برنامه های غذایی سرشار از گوشت، نشاسته و گوشت های فرآوری شده خطر سرطان را افزایش می دهند.
برای انجام این تحقیق محققان اطلاعات 650 فرد مبتلا به سرطان کلیه را با اطلاعات 700 فرد که سرطان کلیه نداشتند مقایسه کردند.
در پرسشنامه غذایی که به این افراد داده شده بود تنها مقدار گوشت مصرفی پرسیده نشده بود، بلکه درباره شیوه ی پخت گوشت و مقدار - شماره سرویس الو قلیون کوهسار - حرارت - شماره سرویس الو قلیون کوهسار - مورد استفاده - شماره سرویس الو قلیون کوهسار - هنگام پخت گوشت نیز سوالاتی مطرح شد.
محققان متوجه شدند بیمارانی که سرطان کلیه داشتند از دیگران گوشت قرمز و سفید بیشتری مصرف می کنند. همچنین این افراد بیشتر گوشت را با دمای بالا یا تماس مستقیم با آتش طبخ می کردند.
تحقیقات نشان داد - شماره سرویس الو قلیون کوهسار - دو ترکیب شیمیایی که به علت حرارت بالا آزاد می شوند باعث افزایش سرطان کلیه تا 50 درصد هستند.


ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram