تهران و شهرستان ها
لوگو

شماره سرویس قلیان روشن فرشته


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک ساعت میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 30 هزار تومان میباشد. سری اضافه شامل زمان اضافی برای در اختیار داشتن قلیون جهت استفاده از سری میباشد. بنابراین نگران زمان نباشید.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 18046.html

۱۳۹۴/۱۰/۰۶ - ۱۰:۳۶

باکتری سالمونلا شش ماه در شیرینی های خشک زنده می ماند

نتایج یک مطالعه نشان می دهد که باکتری سالمونلا و سایر پاتوژن ها می توانند دستکم برای 6 ماه در شیرینی های خشک زنده بمانند.

قُل قُل:نتایج یک مطالعه نشان می دهد که باکتری سالمونلا و سایر پاتوژن ها می توانند دستکم برای 6 ماه در شیرینی های خشک زنده بمانند.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از ایرنا، سالمونلا یک باکتری است که 12 تا 72 ساعت بعد از آلوده کردن فرد، باعث ابتلا - شماره سرویس قلیان روشن فرشته - به اسهال، تب و دردهای شکمی می شود.
به گزارش پایگاه اینترنتی مدیکال نیوز تودی، گفته می شود این - شماره سرویس قلیان روشن فرشته - باکتری که توسط یک دانشمند آمریکایی به نام دکتر سالمون کشف شد، بیش از 125 سال عامل بیماری زا بوده است.
عفونت سالمونلا معمولا بعد از چهار تا - شماره سرویس قلیان روشن فرشته - هفت روز بدون درمان سپری می شود اما در موارد جدی تر با اسهال شدید، گسترش عفونت از روده به جریان خون و سپس به سایر قسمت های بدن همراه است و برخی اوقات موجب مرگ می شود.
در موارد شدید، بستری شدن در بیمارستان و درمان با آنتی بیوتیک ها برای تحت کنترل قرار دادن عفونت ضروری است.
افراد مسن، کودکان و افرادی که سیستم های ایمنی ضعیف دارند، در برابر این بیماری آسیب پذیرتر هستند.
محققان دانشگاه جورجیا به دلیل افزایش موارد بیماری های ناشی از غذا، درصدد برامدند که به بررسی باکتری سالمونلا - شماره سرویس قلیان روشن فرشته - در خوراکی های خشک بپردازند.
تیم تحقیق در پی این بود که دریابد باکتری عامل بیماری ناشی از غذا تا چه - شماره سرویس قلیان روشن فرشته - زمانی می تواند در غذاهای خاص زنده بماند، اما انتظار نداشت که دریابد سالمونلا در خوراکی های بسیار خشک هم رشد - شماره سرویس قلیان روشن فرشته - کند.
به واقع، نتایج این مطالعه که در مجله Food Protection منتشر شده است، نشان می دهد که سالمونلا و سایر پاتوژن ها می توانند دستکم شش ماه در شیرینی های خشک زنده بمانند.
محققان تازه ترین مطالعه را موید شواهد فزاینده ای می دانند که نشان می دهند سالمونلا و سایر پاتوژن های ناشی از غذا می توانند برای بازه های زمانی نامعمول در خوراکی های خشک زنده بمانند.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram