تهران و شهرستان ها
لوگو

اجاره قلیون ذغال روشن ولیعصر


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 18370.html
۱۳۹۴/۰۸/۰۴ - ۱۶:۰۳

طرز تهیه یک شام پاییزیِ کم کالری

سوپ یکی از بهترین گزینه‌ها برای یک شام سبک پاییزی است. این بار با کرفس و هویچ یک سوپ سبک پاییزی درست کنید.

قُل قُل: سوپ یکی از بهترین - اجاره قلیون ذغال روشن ولیعصر - گزینه‌ها برای یک شام سبک - اجاره قلیون ذغال روشن ولیعصر - پاییزی است. این بار با کرفس و هویچ یک سوپ سبک پاییزی درست کنید.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، مواد به کار - اجاره قلیون ذغال روشن ولیعصر - رفته شدن در این سوپ بسیار کم کالری بوده و به همین دلیل یک شام کم کالری است.

مواد لازم برای سوپ کرفس و هویج:

روغن دو قاشق غذاخوری

کدو حلوایی نصف کدو به صورت - اجاره قلیون ذغال روشن ولیعصر - مکعبی شده

هویج یک عدد تکه تکه شده

کرفس دو شاخه خرد شده

پیاز یک عدد خرد شده

سیب زمینی یک عدد خرد شده

سیر 4 حبه کاملا ریز شده

آب سبزیجات 4 پیمانه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

پیازچه دو قاشق غذاخوری خرد شده

سوپ هویج و کرفس

طرز تهیه سوپ کرفس و هویج:

روغن را در قابلمه بریزید.

کدوهای مکعبی شکل، هویج، کرفس، سیب زمینی - اجاره قلیون ذغال روشن ولیعصر - و پیاز را در روغن حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شود.

سیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

آب سبزیجات را روی آن‌ها بریزید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید جوش بیاید.

سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه آرام آرام بجوشد تا سبزیجات نرم شود.

نمک و فلفل را به محتوای قابلمه اضافه کنید.

در صورت دلخواه با استفاده از یک همزن، مخلوط را به صورت پوره درآورید و آن را در ظرف مخصوص سوپ که قبلا آماده کرده‌اید، بریزید.

روی آن را با کرفس و پیازچه‌های خرد شده تزیین کنید.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram