تهران و شهرستان ها
لوگو

تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 20876.html
۱۳۹۳/۰۷/۰۱ - ۱۲:۲۸

برنج دودی بخوریم یا نخوریم؟

برنج فرآورده‌ای است كه رطوبت پایینی دارد و دیر خراب می‌شود و در محیط خشك و خنك تا یك سال به خوبی‌ باقی می‌ماند.

قُل قُل: برنج فرآورده‌ای است كه رطوبت پایینی دارد و - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - دیر خراب می‌شود و در محیط خشك و خنك تا یك سال به خوبی‌ باقی می‌ماند.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - نقل از هفته نامه سلامت، موادغذایی دودی مانند برنج دودی یا ماهی دودی جزو‌ آن دسته از خوراكی‌هایی هستند كه شاید امروز مردم از سر تفنن هر از چندگاهی به سراغ آنها می‌روند اما در گذشته دودی كردن خود روشی برای نگهداری موادغذایی بود. در واقع دود بیش از 2 هزار نوع ماده شیمیایی از جمله الكل و فرمالدیید دارد و باعث ضدعفونی‌شدن خوراكی‌ها می‌شود. به همین دلیل در قدیم محصولات بسیاری را دودی می‌كردند تا عوامل میكروبی - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - و قارچی درون آنها از بین بروند و زمان ماندگاری آنها بیشتر شود.

امروزه با توجه به سیستم‌هایی كه برای نگهداری موادغذایی وجود دارد، دیگر از دود برای طولانی‌تر كردن عمر محصولات استفاده نمی‌كنند و تنها برای تغییر ذائقه چنین - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - محصولاتی خورده می‌شوند. برای اینكه با روند تهیه محصولات دودی به ویژه برنج دودی و خوبی و بدی مصرف آن - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - آشنا شویم پای‌ صحبت‌های دكتر محمدحسین عزیزی متخصص صنایع - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - غذایی و عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشگاه شهید بهشتی نشستیم.

لطفا در مورد روند تولید برنج دودی توضیح دهید؟
معمولا با كمك خرده‌های چوب درختان در اتاقك‌هایی دود ایجاد می‌شود و این دود به سمت برنج‌ها هدایت شده تا طعم دودی بگیرند به این صورت كه كیسه‌های برنج را از جایی آویزان می‌كنند و خرده‌های چوب را آتش می‌زنند به حدی كه فقط دود كند و آتش - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - نگیرد.

معمولا به چه دلیل برنج را دودی می‌كنند؟
امروز تنها برای تغییر ذائقه و تنوع در طعم برنج این كار را انجام می‌دهند. حتی اگر دیده باشید در مراسم - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - خاص برای خوش‌طعم‌شدن برنج از چوب برای سوزاندن و - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - حرارت دادن به برنج و طبخ آن استفاده می‌كنند. در واقع پخت غذا با چوب باعث می‌شود مقداری از دود وارد غذا شود و عطر و طعم خاصی به غذا ‌دهد. در حالی كه در قدیم دودی كردن یكی از روش‌های - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - نگهداری بوده است. در واقع دود باعث می‌شود میكروارگانیسم‌ها - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - دیرتر در ماده غذایی نفوذ كنند. در واقع تركیبات موجود در دود مانع از رشد میكروب‌ها شده و عمر نگهداری آنها را افزایش می‌دهند. دودی كردن در اكثر مواقع توام با خشك‌كردن است مانند ماهی دودی، گوشت دودی و حتی برگه‌های زردآلو و...

معمولا - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - گفته می‌شود كه دودی كردن موادغذایی كار صحیحی نیست و سبب ایجاد تركیبات سرطان‌زا در ماده غذایی می‌شود. پس چطور قدیمی‌ها از آن به عنوان - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - یك روش نگهداری استفاده می‌كردند؟
اگر برای دودی كردن از مواد سوختنی خوب استفاده كنیم، مواد رنگی داخل مواد سوختنی نباشد یا از چوب‌هایی كه طعم و اسانس زیادی دارند مانند چوب درخت كاج استفاده نشود، دودی‌كردن ضرری برای مصرف‌كننده نخواهد داشت اما استفاده از چوب‌های رنگ‌شده یا چوب‌های اسانس‌دار و شیرابه‌دار یا چوب‌های آغشته به مواد نفتی مضر است. متاسفانه چون دودی كردن در خانه یا در كارگاه‌ها به روش سنتی در - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - كشورمان انجام - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - می‌شود و صنعتی نیست، نمی‌توان خیلی مطمئن بود - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - كه در فرآیند دودی‌كردن از چه نوع چربی استفاده شده است. به همین دلیل مصرف زیاد محصولات دودی توصیه نمی‌شود. در اثر سوختن چوب‌های نامناسب دودی - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - كه تولید می‌شود حاوی تركیبات سرطان‌زاست كه وارد غذا شده و در طولانی‌مدت می‌تواند سبب بروز سرطان شود.

به نظر شما چقدر مصرف برنج یا سایر محصولات دودی بی‌ضرر است؟
حتی اگر در فرآیند تولید محصول دودی از چوب خوبی استفاده نشده باشد مصرف گاه به گاه برنج یا ماهی دودی بدون اشكال است. زیرا تداوم مصرف است كه می‌تواند سبب بروز سرطان شود. در كشور ما مصرف محصولات دودی خیلی مرسوم - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - نیست و اغلب مردم شاید یك بار در ماه هم از آنها مصرف نكنند اما در مناطقی كه مصرف محصولات دودی رواج دارد، توصیه می‌كنم كه خوردن این مواد غذایی به بیشتر از یك بار در هفته نكشد.

آیا نحوه نگهداری و طبخ برنج دودی یا برنج معمولی متفاوت است؟
خیر. تفاوتی ندارد. مانند برنج معمولی جای برنج دودی هم باید خشك و خنك باشد تا ماندگاری آن افزایش یابد. كلا برنج فرآورده‌ای است كه رطوبت پایینی دارد و دیر خراب می‌شود و در محیط خشك و خنك تا یك سال به خوبی‌ باقی می‌ماند در ضمن برنج كهنه از - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - نظر كیفیت - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - پخت بهتر از برنج نو است به طوری كه برنج نو 2 برابر ری می‌كند در صورتی - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - كه برنج كهنه‌ 4 برابر خاصیت ری كردن - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - دارد. البته برخلاف برنج معمولی كه توصیه می‌شود بیشتر به صورت كته مصرف شود - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - در رابطه با برنج دودی توصیه می‌شود به صورت آبكش طبخ شود تا تركیبات مضر احتمالی - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - از طریق آب خارج شود. گرچه در این حالت كمی از طعم و مزه برنج كاسته می‌شود ولی خیلی نیست و آبكش آن بهتر است.

برنج دودی - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - را با چه موادغذایی بخوریم مضراتش كمتر می‌شود؟
كلا - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - توصیه می‌كنیم میوه و سبزی‌های زیادی همراه غذا مصرف كنید زیرا این دسته از موادغذایی تركیبات سرطان‌زا را خنثی می‌كنند. فراموش نكنید تركیبات سرطان‌زا فقط در برنج یا محصولات دودی وجود ندارند. در زندگی امروزی در آب و هوایی كه می‌نوشیم و نفس می‌كشیم در - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - سایر غذاهایی كه می‌خوریم و حتی در ظروفی كه در آنها غذا طبخ می‌كنیم تركیبات سرطان‌زا به وفور یافت می‌شوند. بنابراین مصرف زیاد میوه و سبزی به خنثی شدن این تركیبات مضر كمك می‌كند.

خوردن چه نوع موادغذایی با برنج دودی توصیه نمی‌شود؟
غذاهای سرخ‌شده و گوشت‌های فرآوری شده صنعتی. سرخ‌كردنی‌ها خود حاوی تركیبات سرطان‌زا هستند و می‌توانند مضرات برنج دودی را به ویژه اگر در روند آن از - تحویل قلیان روشن بلوار کشاورز - چوب نامناسب استفاده شده باشد، تشدید كنند.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram