تهران و شهرستان ها
لوگو

تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 20793.html
۱۳۹۳/۰۷/۲۲ - ۱۱:۵۸

آیا ماست هم خراب می‌شود؟

ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.

سلامت - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - نیوز: ماست - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.

فراورده‌های لبنی- تخمیری به دلیل pH پایین خاصیت اسیدیته بالایی دارند - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - بنابراین محیط مناسبی برای رشد کپک محسوب می‌شوند و محصولاتی مانند ماست یا - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - دوغ از این گروه‌اند. ماست در صورت کپک‌زدگی فسادپذیر می‌شود و ظاهر و طعم آن تغییر می‌کند به طوری که با تغییر طعم آن، رنگ سبز، - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - سیاه، خاکستری یا حتی قرمز در آن ایجاد می‌شود. از آنجا که احتمال سمی بودن کپک ماست وجود دارد، خوردن ماست کپک‌زده به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود و در صورت مصرف زیاد آن، امکان ابتلا به انواع سرطان‌ها وجود دارد.


مصرف ماست کپک‌زده و ابتلا به انواع سرطان‌ها

یک کارشناس صنایع غذایی، - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - دمای یخچال را برای نگهداری ماست مناسب دانست و به خانواده‌های کم جمعیت - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - توصیه کرد ماست مصرفی خود را در حجم کم تهیه و - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - در کوتاه‌مدت مصرف کنند تا - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - نگهداری طولانی مدت آن منجر به بروز کپک و فساد ماست نشود.

دکتر سید امیرمحمد - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - مرتضویان فارسانی تصریح کرد: کپک‌ها میکروارگانیسم‌هایی مقاوم در مقابل محیط اسیدی هستند. این سلول‌ها در هر ماده غذایی وجود دارد اما به علت سرعت کند رشد - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - برای تکثیر به زمان کافی و دمای مناسب نیاز دارند. در شرایطی که آلودگی کپکی و مخمری در محصول زیاد باشد احتمال رشد این کپک - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - وجود دارد.

وی ادامه داد: فرآورده‌های لبنی و تخمیری لبنی به سبب داشتن ph - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - پایین خاصیت اسیدیته بالایی دارند لذا مناسب برای رشد کپک در - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - محیط خود هستند که محصولاتی مانند ماست یا دوغ از این دسته‌اند.

این عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - در - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - خصوص نشانه‌های تشخیص کپک‌زدگی در ماست اظهار کرد: ماست در صورت کپک‌زدگی فسادپذیر شده - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - ظاهر و طعم آن تغییر می‌کند به طوری که با بوی بد گندیدگی، تغییر طعم و رنگ ماست با رنگ‌هایی هم چون سبز، سیاه، خاکستری و حتی قرمز مواجه می‌شویم.

دکتر مرتضویان مناسب‌ترین دما برای رشد سلول‌های کپک را 20 تا 25 درجه سانتی‌گراد عنوان و توصیه کرد: از نگهداری ماست در فضای بیرون از یخچال

خودداری شود. بهتر است خانواده‌های کم جمعیت ماست مصرفی خود را در حجم کم تهیه و در مدت کوتاه مصرف کنند تا نگهداری طولانی مدت آن منجر به بروز کپک و فاسدشدن ماست نشود.

دکتر مرتضویان - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - با اشاره به احتمال سمی بودن کپک ماست بیان داشت: خوردن سلول‌های کپک خطرناک است و در صورت مصرف زیاد آن، امکان ابتلا به انواع سرطان‌ها وجود دارد که خود این کپک‌ها می‌توانند در ترکیب ماست تولید سم کنند.

این کارشناس ارشد صنایع - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - غذایی وجود آثار کپک‌زدگی در - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - محصولات لبنی را نشان شاخص بهداشتی نامناسب دانست و گفت: مشاهده کپک در ماست بیانگر وجود مشکل در طراحی کارخانه، بهداشت محیط و در کل فرایند تولید است که از نظر فرهنگی و بهداشتی مطلوب نیست.

وی اضافه کرد: گاهی منشأ این آلودگی‌ها به ماده اولیه یعنی شیر ورودی به کارخانه، هوای محیط یا بسته‌بندی‌های - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - آلوده و غیربهداشتی برمی‌گردد.

دکتر مرتضویان با تأکید بر نظارت وزارت بهداشت و سازمان استاندارد در فرایند تولید همه فرآورده‌های تخمیری ادامه داد: استاندارد ملی یک حد مجاز برای تعداد سلول‌های کپک موجود در ماست تعیین کرده است به طوری که - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - در هر میلی‌لیتر از ماست تعداد این سلول‌ها نباید بیشتر از 100 باشد.


لزوم نگهداری ماست در دمای 5 تا 7 درجه سانتی‌گراد

وی تصریح کرد: نکته مهم در جلوگیری - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - از کپک زدن محصولات تخمیری مانند ماست، نگهداری آن‌ها در دمای یخچال یعنی دمایی بین 5 تا 7 درجه سانتی‌گراد است. در دمای پایین سرعت - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - رشد کپک کم می‌شود اما با افزایش دما سرعت رشد آن افزایش یافته و کپک به سرعت در محیط ظاهر می‌شود.

دکتر مرتضویان - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - مناسب‌ترین دما برای رشد سلول‌های کپک را 20 تا 25 درجه سانتی‌گراد عنوان و توصیه کرد: از نگهداری ماست در فضای بیرون از - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - یخچال خودداری شود. بهتر است خانواده‌های کم جمعیت ماست مصرفی خود را در حجم کم تهیه و در مدت کوتاه مصرف کنند تا نگهداری طولانی مدت آن منجر به بروز کپک و فاسدشدن ماست - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - نشود.

مسموم نشوید: علائم خراب شدن ماست

آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که تاریخ مصرف ماستتان بگذرد و ندانید که آیا این اتمام تاریخ مصرف به معنای فاسدشدن آن است یا می‌توان آن را بدون ایجاد مشکلی خورد؟ اصلاً آیا می‌دانید که نشانه فساد - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - ماست چیست؟ یک متخصص بهداشت مواد غذایی در - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - پاسخ به این پرسش - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - گفت: «ماست به‌خاطر دو ویژگی خاصی که دارد، فسادش نسبت به سایر مواد غذایی با تاخیر بیشتری صورت می‌گیرد. یکی از این ویژگی‌ها، - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - آن است که شیر مصرفی برای تهیه ماست، باید جوشیده شده باشد و با شیر خام نمی‌توان ماست، درست کرد. دومین ویژگی هم فعالیت میکروارگانیسم‌های غیر بیماری‌زا داخل محیط ماست است. این میکروارگانیسم‌ها یا باکتری‌ها، به‌صورت رقابتی اجازه - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - رشد به سایر باکتری‌ها را نمی‌دهند و به این - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - ترتیب، روند فاسد شدن این محصول لبنی را به تعویق می‌اندازند».

دکتر آراسب دباغ‌مقدم با اشاره به این نکته که همین میکروارگانیسم‌ها، باعث تولید اسیدلاکتیک در ماست می‌شوند و وجود این محیط اسیدی هم عامل دیگری برای فساد دیرهنگام ماست است، افزود:‌ اسیدلاکتیک باعث کاهش pH ماست می‌شود و جلوی - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - رشد میکروب‌ها در محیط آن را می‌گیرد؛ بنابراین، تمام این - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - ویژگی‌ها دست به دست هم می‌دهند تا از ماست محصولی بسازند که به سادگی فاسد نشود.

وی ادامه داد: «اگرچه بحث مسموم شدن با - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - مصرف ماست، تقریبا منتفی است اما - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - کیفیت این محصول می‌تواند تحت شرایطی به‌شدت پایین بیاید و آن را غیر قابل مصرف کند. اگر ماست در معرض حرارت محیطی بالا، تابش نور آفتاب یا گرمای شدید قرار بگیرد، پروتئین‌هایش هیدرولیز و تجزیه به اسیدهای آمینه‌ای می‌شوند که مزه تلخی دارند. با این - تحویل قلیان یک بار مصرف فاطمی - حساب می‌توان گفت که تلخ شدن یا کپک زدن ماست نشانه از دست رفتن ایمنی خوراکی آن است و در این شرایط باید ماست را دور بریزید».


منابع:تبیان/ایسنا/سلامانه/سلامتیران

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram