تهران و شهرستان ها
لوگو

تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 21311.html
۱۳۹۳/۰۳/۱۱ - ۱۷:۰۳

سفره ایرانی بدون شیر و پر از قند و روغن/دولت باید یارانه به شیر اختصاص دهد

11خردادمصادف با روز جهانی شیر است. اهمیت همراه بودن این نوشیدنی طبیعی و غذایی در سبد تغذیه تمامی ملل و فرهنگ ها سبب شده این موضوع در سطح جهان مورد تاکید قرار گیرد.

قُل قُل: 11خردادمصادف با روز جهانی شیر است. اهمیت همراه بودن - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - این نوشیدنی طبیعی و غذایی در سبد تغذیه تمامی ملل و فرهنگ - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - ها سبب شده این موضوع در سطح جهان مورد تاکید قرار گیرد.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز، مشاور تغذیه برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد (WFP) در گفت و گو با - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - ایرنا سخنان خود را بر روی دو مسئله در رابطه با سلامت آغاز کرد و گفت: شیوه و سبک زندگی متوازن و رژیم غذایی مناسب دو موضوع مهم در سلامتی و تندرستی است که بایستی مردم و - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - مسوولان حوزه سلامت به آن توجه کنند.

دکتر عزیز - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - الله کمال زاده ابتدا به برخی آمارهای مقایسه ای در حوزه سلامت و فیزیولوژی پرداخت و افزود: امروز متوسط قد کودکان ما در 15 سال گذشته چهار سانتیمتر نسبت به مدت مشابه قبل آن کوتاهتر شد و این - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - در حالی است که در کشور تایلند که به نوعی توسعه نیافته محسوب می شود در طول 12 سال قد کودکان آنها شش سانتیمتر و در ژاپن در طول 20 سال 10 تا 12 سانتیمتر بلندتر شده است.

وی علت بلند شدن قد کودکان در این کشورها را تغییر الگوی غذایی عنوان کرد و ادامه داد: ژاپنی ها در گذشته بیشتر ماهی و برنج مصرف می کردند اما اکنون مصرف سرانه شیر و لبنیات در این کشور از چهار کیلوگرم در 20 سال گذشته به 60 کیلوگرم رسیده است.

کمال زاده، اظهار - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - کرد: همچنین در کشور ژاپن یکی از کارهایی که انجام شده دادن 200 نوبت شیر استریل و - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - به صورت مرتب در مدارس است و همچنین در کشور تایلند نیز مصرف سرانه شیر از حدود پنج کیلوگرم در 15 سال گذشته به 50 تا 60 کیلوگرم رسیده است.

وی بیان کرد: این روند افزایش مصرف شیر، افزایش رشد را در بین کودکان ایجاد کرده به طوری که در این کشورها - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - 240 نوبت در سال به بچه ها در مدارس شیر می دهند.

این مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه متاسفانه در ایران نمودار تغییر الگوهای غذایی ما به صورت منفی است، افزود: ما نان، برنج، قند، شکر و روغن را چند - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - برابر کشورهای پیشرفته مصرف می کنیم به طوری که هر ایرانی در سال 200 کیلوگرم - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - نان اما هر اروپایی 75 کیلوگرم نان، هر ایرانی - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - 160 کیلوگرم برنج - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - اما هر اروپایی 50 کیلوگرم برنج مصرف می کند و همچنین مصرف قند و شکر ما چهار برابر اروپایی هاست.

وی ادامه داد: سرانه مصرف هر ایرانی در - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - نوشابه های گازدار 42 کیلوگرم است در حالی که این میزان - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - مصرف برای هر اروپایی 14 کیلوگرم است و همچنین در مصرف روغن نیز ما سه برابر اروپایی ها روغن استفاده می کنیم.

کمال زاده تصریح کرد: اما در مقابل در مورد مصرف سبزیجات - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - ما یک واحد در روز و اروپایی ها 4 واحد در روز - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - و - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - در مورد مصرف میوه جات هر - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - فرد ایرانی یک واحد در روز اما یک فرد اروپایی 5 واحد در روز مصرف می کند.

وی افزود: همچنین در کشورهای اروپایی هر نفر 350 کیلوگرم شیر و لبنیات در سال که معادل روزی یک کیلو گرم است مصرف می کند اما هر فرد ایرانی در روز 190 گرم و در سال حدود 70 کیلوگرم شیر و لبنیات مصرف می کند.

عمده سرطان ها به نوع تغذیه - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - ما بر می گردد

استادیار دانشگاه و دارنده مدرک دکترای تغذیه و فیزیولوژی بیان کرد: متاسفانه در ایران الگوی تغذیه ای ما به سمت استفاده از فست فودها، تنقلات، - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - چیبس و پفک رفته و همچنین مواد شیرین و چرب را نیز بسیار مصرف می کنیم به - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - گونه - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - ای که سوغاتی هر شهر ما شیرینی جات است که فرهنگ ما نیز به سمت استفاده از این مواد پیش رفته است.

وی اظهار کرد: در کشور ما 40 تا 45 درصد افراد بالای 40 سال چاق هستند و از سوی دیگر بیماری هایی با منشا غیر عفونی مانند دیابت، چربی خون، چاقی، کبد چرب، پرفشاری خون، سرطان دستگاه گوارش در حال افزایش است و - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - بر اساس آماری که در مورد سرطان ها اعلام کرده اند، هر سال 85 هزار نفر به تعداد سرطانی ها در کشور ما افزوده می شود.

کمال زاده، خاطرنشان کرد: عمده این سرطان ها در دستگاه گوارش بویژه روده بزرگ و سرطان سینه است که هر دوی این بیماری به تغذیه و تغییرات هورمونی و غذاهای چرب بر می گردد.

وی افزود: غذاهای ما یا چرب، یا پر نشاسته و یا پر نمک هستند که هر سه حامل این بیماری ها هستند اما غذاهای اروپایی دارای کلسیم، ویتامین، فسفر، منیزیم و روی است که عدم وجود این مواد در غذاهای ما آمار سرطان ها را بالا می برد.

وی خاطرنشان - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - کرد: در کشور ما شش درصد جوان های زیر 25 سال پرفشاری خون دارند و سن سکته های مغزی به زیر 35 سال رسیده است و همچنین برخی بیماری ها مانند پوکی استخوان در آینده خود را نشان می دهند.

مشاور تغذیه برنامه جهانی غذا تصریح کرد: هر ایرانی و بویژه هر زن ایرانی 20 سال زودتر دچار پوکی استخوان می شود که علت آن نیز مصرف اینگونه غذاهاست - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - و همین موضوع باعث شده که زنان ما از سن - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - 35 تا 55 سال و مردان ما از سن بالای 45 - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - سال دچار قد خمیده هستند که علت آن نیز این است که در استخوان ها مواد لازم که بتواند بدن را حفظ کند، - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - وجود ندارد.

کمال زاده، گفت: البته مصرف دخانیات نیز به پایین آمدن سن ابتلا به پوکی استخوان کمک می کند.

وی ادامه داد: در کشور ایران از هر سه زن یک نفر دارای پوکی استخوان است و اگر الگوی تغذیه ما تغییر کند و اصلاح شود، از بسیاری از هزینه های درمان در آینده پیشگیری می شود.

دولت باید یارانه به شیر اختصاص دهد

کمال زاده، در رابطه با فرهنگ سازی مصرف شیر تاکید و خاطرنشان کرد: اگر مردم اطلاعات را از زبان فردی واحد بشنوند و بدانند که جنبه تبلیغاتی ندارد، می پذیرند و از سوی دیگر دولت ها باید از شیر و لبنات حمایت کنند و به یک شیوه ای به این محصولات یارانه اختصاص دهند.

وی بیان کرد: تا سه سال گذشته که یارانه به شیر داده می - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - شد مصرف سرانه شیر در ایران 100 کیلوگرم بود اما با حذف یارانه و گران شدن محصولات - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - لبنی و عدم حمایت ها اکنون - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - این میزان مصرف به 70 کیلوگرم رسیده است.

وی با بیان اینکه مصرف کل مواد خوراکی بر اساس آماری که ارائه می دهند در کشور ما - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - 18 درصد کاهش یافته است، گفت: در بین این مواد خوراکی مصرف شیر و لبنیات 42 درصد کاهش یافته و از سوی دیگر - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - مصرف گوشت، تخم - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - مرغ و ماهی نیز کاهش یافته که نباید این اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: البته مصرف برخی مواد مانند نان، قند و شکر نیز کاهش یافته که جای امیدواری است.

کمال زاده، تصریح کرد: این آمارها نشان می دهد که مردم شیر و لبنیات را به عنوان نخستین ماده غذایی حذف کرده اند، این کاهش مصرف شیر و لبنیات در ابتدا بعد از حذف یارانه شیر کاهش یافت و در ادامه نیز به دلیل گرانی علوفه، قیمت شیر بالا رفت و خانواده ها - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - شیر را از سفره خود حذف کردند.

این دکترای تغذیه و فیزیولوژی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - مبنی بر ازدیاد نسل بیان کرد: سن امید به زندگی در کشور ما بیشتر شده و جامعه ما به سمت کهنسالی پیش می رود و ما باید قبل از رسیدن به سالمندی از - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - بیماری های مانند زمین گیر شدن، پوکی استخوان و خمیدگی جلوگیری کنیم تا فرد سالمند فقط زنده نماند بلکه زندگی کند.

وی ادامه داد: برای این کار باید از سن نوجوانی و جوانی به فکر ذخیره های استخوانی باشیم تا بتوانیم جمعیت کهنسال را فعال و شاداب با الگوی غذایی مناسب نگه داریم.

توسعه گروه های هدف در مصرف شیر ضروری است

کمال زاده، اظهار کرد: بهترین شیوه پرداخت یارانه به شیر مشخص کردن گروه های هدف است زیرا در گذشته یارانه ها را به کارخانجات می دادند و مشکلاتی در پی داشت که این روش را حذف کردند که البته در کنار آن توزیع شیر در مدارس را داشتیم.

وی افزود: یکی از راهکارهایی که دولت می تواند به فرهنگ مصرف شیر و لبنیات کمک - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - کند، این است که به جای دادن یارانه غیرنقدی به کارخانجات - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - و دامداران، آن را در قالب یارانه هدفمند به گروه های هدف بدهند.

مسوول اسبق کمیته شیر مدارس کشور، گفت: یکی از مهمترین گروه های هدف کودکان هستند زیرا حداکثر - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - جذب کلسیم را دارند و ذخیره های استخوانی تا سن 25 و 30 سال تشکیل می شوند و به همین دلیل بر برنامه شیر مدارس تاکید داریم.

کمال زاده، تصریح کرد: گسترش این گروه های هدف مد نظر ماست، قرار بود 70 نوبت شیر در مدارس به دانش آموزان بدهیم اما اکنون به 20 نوبت رسیده که این میزان هیچ اثربخشی ندارد که اگر این حجم مصرف شیر در مدارس را افزایش دهیم خود - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - به خود یارانه ها به دانش آموزان می رسد.

وی ادامه داد: این گروه های هدف می توانند به - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - جز دانش آموزان، کارگران به عنوان نمونه کارگران معادن همچون مس که در معرض بسیاری از آلودگی ها هستند، نیروی انتظامی، - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - راهنمایی و رانندگی و سالمندان باشند.

وی تاکید کرد: شیر به حمایت دولت مبنی بر تخصیص یارانه نیاز دارد - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - اما باید شیوه اعطای یارانه را برای دولت مشخص کنیم.

کمال زاده، افزود: در سال گذشته دولت در قالب کمک به دامدار 300 میلیارد تومان پرداخت کرد، از سوی دیگر دادن این یارانه - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - به کارخانجات نیز مشکلاتی را ایجاد می کند پس بهترین راهکار گسترش و توسعه گروه های هدف در جامعه است.

مشاور تغذیه برنامه جهانی غذا سازمان ملل تصریح کرد: امیدواریم بحث بهداشت جامعه به گونه ای پیش رود که بتوانیم از سفره مردم در راستای پیشگیری از بیماری ها حمایت کنیم تا در آینده مردم به داروها و هزینه های درمان نیاز کمتری پیدا کنند.

وی ادامه داد: از مسوولان درخواست می کنیم که از شیر مدارس حمایت بیشتری شود و مصرف سرانه این ماده غذایی بالا رود.

استفاده از شیر - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - فله ای خطر بیماری تب مالت را افزایش داده است

وی در ادامه به برخی باورهای غلط در جامعه - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - در مورد مصرف شیر اشاره کرد و گفت: از سال 1320 در کشورهای پیشرفته مصرف فله ای - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - و باز شیر ممنوع شد اما در کشور ما هنوز 30 درصد شیر به صورت فله ای و باز در بازار عرضه و سپس مصرف می شود و هیچ کنترلی در عرضه آن در بازار وجود ندارد.

کمال زاده خاطرنشان کرد: اما شیری که وارد کارخانه می - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - شود، پس از انجام - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - آزمایشاتی بر - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - روی آن بسته بندی و سپس وارد بازار می شوند.

وی خاطرنشان کرد: شیری که در دامداری ها وجود دارد تا زمانی که در این - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - مکان هاست احتمال - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - وجود میکروب در آن کم است اما وقتی حمل می شود تا به شهر بیاید آلودگی های آن افزایش می یابد.

وی ادامه داد: عرضه شیرهای فله ای - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - و باز باعث شده که در دو سال گذشته بیماری تب مالت در کشور ما افزایش یافته و آمار رسمی نشان می دهد که 13 هزار نفر مبتلا به تب مالت در سال گذشته به 18 هزار نفر رسید که دلیل آن روی آوردن مردم به مصرف شیرهای محلی است.

ارزش غذایی - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - شیر با جوشاندن از بین می رود

وی با بیان اینکه مردم معتقدند که شیرهای محلی و سنتی خوشمزه تر هستند، افزود: مردم باید بدانند که با جوشاندن شیرهای محلی عوامل بیماری زا به طور کامل از شیر پاک نمی شوند و بعضی از باکتری ها یکسری سمومی را از خود ترشح می کنند که با جوشاندن از بین نمی روند زیرا باید حرارت بالای 117 درجه سانتیگراد باشد.

مشاور تغذیه برنامه جهانی غذا تصریح کرد: از سوی دیگر ارزش غذایی اینگونه شیرها با جوشاندن از بین - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - می رود و پس از جوشاندن 30 تا 40 درصد کلسیم و پروتئین شیر به ته ظرف می چسبد.

کمال زاده بیان کرد: از سوی دیگر از بین رفتن ویتامین ها بویژه ویتامین B با جوشاندن در شیر است که بین 50 تا 90 درصد ویتامین موجود در شیر باجوشاندن از بین می رود.

وی اظهار کرد: هنگامی که شیر محلی جوشانده می شود، چربی آن بالا می رود و چون چرب تر می شود مردم می گویند که این شیر خوشمزه تر است در حالی که چربی آن زیاد شده و برای بدن ضرر دارد.

وی افزود: اگر در یک لیوان شیر سه گرم چربی وجود داشته باشد با جوشاندن آن، چربی شیر به هشت گرم افزایش می یابد.

کمال زاده، در مورد خطراتی که ممکن است شیر محلی نسبت به شیر کارخانه ای داشته باشد، بیان کرد: احتمال ریسک بیماری در شیر فله ای زیاد است، ترکیبات مفید شیر تا 90 درصد با جوشاندن از بین می رود و چربی - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - بالای ناشی از جوشاندن شیر مشکلاتی را ایجاد می کند.

وی ادامه داد: - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - یک فرد بزرگسال تنها باید - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - 20 درصد از چربی مورد نیاز خود را از چربی - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - حیوانی وارد بدن خود کند و اگر قرار باشد در کنار مصرف مرغ، - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - ماهی، گوشت و تخم مرغ، شیر چرب نیز مصرف شود بسیار مضر خواهد بود.

کمال زاده، بیان کرد: مصرف شیر با چربی کمتر از 1.5 درصد به همه توصیه می - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - شود.

شیر استریل مواد نگهدارنده ندارد

وی در ادامه در رابطه با باور غلط مردم در مورد استفاده از شیر استریل با مدت نگهداری طولانی، افزود: بعضی از مردم و حتی پزشکان ما فکر می کنند که شیرهایی با ماندگاری طولانی به مدت شش ماه، مواد - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - نگهدارنده دارند و این درحالی است که هیچ ماده نگهدارنده - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - ای ندارند.

این - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - استادیار دانشگاه بیان کرد: برای استریل کردن شیر باید شیر خام دارای کفیت ممتاز و عالی - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - و بار میکروبی کمی باشد، از سوی دیگر شوک حرارتی با - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - حرارت غیر مستقیم به مدت دو ثانیه به شیر - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - خام داده می شود و تمام باکتری های - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - شیر از بین می روند.

وی ادامه داد: همچنین این شیرها در پاکت هایی و تحت شرایط خاصی بسته بندی می شوند که قابلیت ماندگاری - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - آن تا شش ماه بیرون از یخچال و حتی تا دمای بیش از 40 درجه سانتیگراد است اما اگر در پاکت های شیر باز شوند بیش از پنج روز نمی توان آنها را در یخچال نگهداری کرد.

کمال زاده، با بیان اینکه در کشورهای اروپایی 70 درصد مردم شیر استریل مصرف می کنند، گفت: در کشورهای فرانسه 96 درصد، بلژیک 95 درصد و اسپانیا 93 درصد مردم شیر - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - استریل مصرف می کنند.

وی تاکید کرد: دلایل - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - مصرف بالای شیر استریل، ایمنی بالای - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - این - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - شیر، کیفیت بالا و شرایط آسان نگهداری آن است.

شیر بهترین ماده تغذیه برای میکروب هاست

وی افزود: در ایران 800 کارخانه داریم که 500 کارخانه از آنها فعال هستند و حدود 50 کارخانه بزرگ تولید شیر و لبنیات وجود دارد که همه آنها تا سطح یک میلیون میکروب در هر سی سی شیر را می گیرند اما در برخی کارخانه ها تا پنج و حتی 20 میلیون میکروب را شناسایی و از بین - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - می برند.

وی با بیان اینکه شیر بهترین ماده تغذیه برای میکروب هاست، گفت: با نگهداری شیرهای با بسته بندی پلاستیکی و بالشتکی به مدت چند روز مشاهده می کنیم که بسته بندی آنها - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - هر روز بیشتر از روز گذشته باد می کنند - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - و این موضوع به دلیل افزایش میکروب ها در این شیرهاست.

کمال زاده، افزود: در این شرایط حتی ممکن است میکروب های شیر به 500 میلیون میکروب نیز برسند و به همین دلیل باید - تلفن الو قلیون روشن باغ فردوس - به تاریخ مصرف این شیرها توجه ویژه ای داشت.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram