تهران و شهرستان ها
لوگو

تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 18458.html
۱۳۹۴/۰۷/۲۱ - ۱۳:۱۵

با وجود پالم در روغن های سرخ کردنی از چه روغنی باید استفاده کنیم؟

یک مقام مسئوول در وزرات بهداشت برای جلوگیری از سمی شدن روغن در زمان سرخ کردن توضیحاتی را ارائه داد.

قُل قُل: یک مقام مسئوول در وزرات بهداشت برای جلوگیری از سمی شدن روغن در زمان سرخ کردن توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - عصر ایران، مدیر کل نظارت بر فراورده های خوراکی ، آشامیدنی و آرایشی سازمان غذا و دارو در مورد استفاده از روغن های معمولی و سرخ کردنی توضیحاتی را ارائه داد.

دکتر هدایت حسینی در پاسخ به پرسشی مبنی بر وجود پالم در روغن های سرخ کردنی گفت: درصدی از روغن های سرخ کردنی را روغن پالم تشکیل می دهد و علت استفاده از این روغن نیز مقاومت بالای آن در حرارت های بالا به دلیل داشتن مواد - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - اشباع در - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - آن است.

وی ادامه داد: روغن ها برای داشتن مقاومت در حرارت های بالا مانند - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - زمان سرخ کردن باید دارای مواد اشباع - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - باشد و حال اینکه این مواد یا باید به صورت طبیعی در روغن وجود داشته باشد مانند روغن های پالم و یا اینکه به صورت مصنوعی به آن اضافه شود مانند هیدروژنه کردن روغن .

وی ادامه داد: به دلیل اینکه هیدروژنه کردن روغن مضرات زیادی را دارد لذا سیاست های وزارت بهداشت تشویق - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - در جهت عدم استفاده از این روغن ها است.

آیا می توان از روغن های - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - معمولی به جای روغن سرخ کردنی استفاده کرد

مدیر کل نظارت بر فرآورده - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - های خوراکی ، آشامیدنی و آرایشی سازمان غذا و دارو در مورد اینکه آیا می توان به دلیل وجود پالم در روغن های سرخ کردنی از روغن های معمولی استفاده کرد یا خیر گفت: - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - به دلیل اینکه در زمان سرخ کردن میزان حرارت بسیار بالاست لذا در صورتیکه از این روغن ها در زمان سرخ کردن استفاده شود مواد بسیار سمی - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - در آن - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - تولید می شود که برای سلامت بدن بسیار مضر است و به همین علت ما در وزارت بهداشت برای استفاده از روغن های سرخ کردنی در زمان سرخ کردن موارد غذایی تاکید داریم.

با وجود پالم در روغن های سرخ کردنی از چه روغنی باید استفاده کنیم؟

وی اضافه کرد: استفاده از روغن های - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - معمولی خوراکی فقط باید - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - برای پخت و پز انجام شود زیرا این روغن - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - ها در صورتیکه برای موارد سرخ کردن مورد استفاده قرار گیرد آسیبی که به سلامت انسان می زند بسیار بسیار بالاست

مردم از غذاهای سرخ - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - کردنی کمتر استفاده کنند

دکتر حسینی ادامه داد: توصیه ما به مردم این است تا در سبد غذایی خود استفاده - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - از غذاهای سرخ - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - کردنی خصوصا مواردی که میزان سرخ شدن مواد غذایی در آن زیاد است را کاهش دهند و تا حد امکان از روش های دیگر مانند آب پز و موارد دیگر استفاده شود و بنابر این کسانی که می خواهند زندگی سالم تری را داشته باشند حد امکان از غذاهای سرخ کردنی کمتر استفاده کنند.

فعلا - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - جایگزینی برای پالم در روغن های سرخ کردنی وجود ندارد

مدیر کل نظارت بر فراورده های خوراکی ، آشامیدنی و آرایشی سازمان غذا و دارو در پاسخ به پرسش دیگر عصر ایران مبنی بر اینکه آیا می توان جایگزین دیگری غیر از پالم در روغن های سرخ کردنی قرار داد یا خیر گفت: استفاده از پالم در تمامی دنیا از جمله آمریکا و اروپا نیز وجود دارد و لذا اگر این ماده در جای مناسب خود استفاده شود آسیبی را به بدن وارد نمی کند و اینکه تصور کنید این ماده غذایی یک ماده خطر ناک است دید غلطی است.

وی گفت: در کشورهای پیشرفته نیز برای سرخ کردن از روغن هایی که در ترکیبات آنها پالم نیز وجود دارد استفاده می شود زیرا پالم مقاومت بالایی در برابر حرارت داشته و چربی - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - های ترانس - تلفن سرویس قلیان روشن کاشانی - چرب که در روغن های هیدروژنه وجود دارند را نداشته و لذا برای سرخ کردن بهتر است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: بهتر است مردم برای سلامتی خود تا حد امکان از غذاهای سرخ کردنی کمتر استفاده کرده و روش های دیگر پخت و پز را جایگزین سرخ کردن نمایند.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram