تهران و شهرستان ها
لوگو

سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 19728.html
۱۳۹۴/۰۱/۲۴ - ۱۱:۰۲

روغن‌های شفاف کیفیت بهتری نسبت به سایر روغن‌ها دارند؟

آدم وقتی می‌خواهد روغن انتخاب کند، تصور می‌کند روغن‌های شفا‌ف‌تر و تازه‌تره، سالم‌ترند و حتی هنگام پخت و پز نیز روغنی که شفاف باشد، کیفیت غذا را بهتر می‌‌کند. البته این بخشی از تصور ماست اما آیا واقعا روغن‌های شفاف کیفیت بهتری نسبت به سایر روغن‌ها دارند یا تولیدکنندگان آن از این موضوع برای تبلیغ محصولاتشان استفاده می‌‌کنند؟

قُل قُل: آدم وقتی می‌خواهد روغن انتخاب کند، تصور می‌کند روغن‌های شفا‌ف‌تر و تازه‌تره، - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - سالم‌ترند و حتی هنگام پخت و پز نیز روغنی که شفاف باشد، کیفیت غذا را بهتر می‌‌کند. البته این - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - بخشی از - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - تصور ماست اما آیا واقعا روغن‌های شفاف کیفیت بهتری نسبت به سایر روغن‌ها دارند یا تولیدکنندگان آن از این موضوع برای تبلیغ محصولاتشان استفاده می‌‌کنند؟

به گزارش سلامت - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - نیوز، - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - هفته نامه سلامت مینویسد،برای اینکه اطلاعات بیشتری درباره روغن‌های - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - شفاف پیدا کنیم، با مهندس هومن رئوفی، رئیس اداره نظارت بر محصولات غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی‌ و دریایی سازمان - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - غذا و دارو گفت‌وگو کردیم.


روغن شفاف چه روغنی است و چه تفاوتی با سایر روغن‌ها دارد؟
* زمانی که فرایند زمستانه‌کردن یا به‌اصطلاح وینتریزاسیون روی روغن انجام می‌شود، روغن شفاف به دست می‌آید، به گونه‌ای که در مراحل انتهایی تولید روغن، آن را از لوله‌های سرد عبور می‌‌دهند تا ترکیب‌هایی که در اثر سرد شدن باعث کدورت روغن - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - شده، تشکیل و بعد از عبور از فیلترهایی از روغن جدا شود. در نتیجه، روغنی که زمستانه شده در دماهای مختلف شفافیت خود را حفظ - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - می‌کند، در صورتی که روغن‌های دیگر در اثر تغییرات دمایی، شفاف یا کدر می‌‌شوند و مصرف‌کننده که از این قضیه مطلع نیست، برایش سوال پیش می‌آید و نگران می‌شود. در صورتی که جای - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - نگرانی ندارد و ماهیت روغن‌های شفاف به این شکل - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - است.


یعنی کیفیت روغن شفاف با سایر روغن‌ها تفاوت ندارد؟
* یک - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - زمانی بحث تغذیه‌ای و سلامت روغن‌ها مطرح است و زمانی بحث ظاهر روغن‌ها. فرایند شفاف‌کردن روغن، - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - روی ظاهر روغن تاثیر می‌گذارد و ظاهر آن را از دید مشتری بهتر می‌کند چون کدورت ندارد و تحت هر شرایطی شفاف - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - است ولی اگر از دید تغذیه‌ای نگاه کنیم، تولید روغن‌هایی به روش پرس سرد در تمام دنیا در حال گسترش است. با این روش اگر روغن‌ها از دانه یا میوه جدا نشود و آن را تجزیه نکنند، ارزش تغذیه‌ای خوبی نسبت به روغن‌های تصفیه‌شده خواهد داشت.


معمولا متخصصان صنایع غذایی تاکید دارند روغن‌ها باید بسته‌بندی تیره داشته باشند تا ماندگاریشان بالا‌تر برود و سالم‌تر - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - باقی بمانند، آیا این موضوع در مورد روغن‌های شفاف هم صدق می‌کند؟
* دو فاکتور در سلامت روغن‌ها اهمیت دارد و روی فساد روغن تاثیر می‌گذارد؛ یکی گرما و دیگری نور. به همین دلیل روی بسته‌بندی روغن - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - نوشته شده در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب قرار گیرد. برای جلوگیری از نفوذ نور آفتاب به - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - روغن، ظرف روغن باید در برابر نور خورشید محافظت ایجاد کند. به همین دلیل طی چند سال - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - گذشته از کارخانه‌های تولید روغن خواستیم به‌تدریج ظروف بسته‌بندیشان را تیره کنند، اما تکنولوژی پیشرفت کرده و در حال حاضر در ساختار پلیمری ظرف که بیشتر از نوع «پت» است، ترکیب‌های آنتی‌یووی یا ضد اشعه ماورای‌ بنفش به کار می‌رود. این ترکیب باعث می‌شود - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - وقتی نور آفتاب به ظرف تابیده - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - می‌شود، به جای آنکه وارد روغن شود، از ظرف عبور کند و به روغن نرسد. در نتیجه با این تکنولوژی حتی اگر ظرف شفاف هم باشد، مانع رسیدن نور به روغن می‌شود و اگرچه ظاهرا شفاف است، عملا - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - مثل ظرف غیر شفاف عمل می‌کند.
از طرف دیگر، ماهیت روغن سرخ‌کردنی به گونه‌ای است که از ترکیب چند روغن تشکیل‌ شده و معمولا در شرایط عادی، ظاهر کدری - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - دارد و این ظاهر، برای مصرف‌ کننده خوشایند نیست و ظروف آن معمولا در بازار کدر است ولی روغن - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - شفاف به دلیل ویژگی ظاهری‌اش، در ظروف شفاف هم ریخته می‌شود.


آیا همه روغن‌ها می‌توانند - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - شفاف شوند یا زمستانه کردن فقط برای روغن خاصی انجام می‌‌شود؟
* حتی روغن مایع مانند روغن آفتابگردان هم ترکیب‌های مومی‌شکل دارد که هیچ مشکل یا ضرری برای مصرف‌کننده ندارند ولی به دلیل اینکه در روغن رسوب می‌کنند، این نگرانی برای مصرف‌کننده ایجاد می‌شود که مبادا روغن فاسد شده باشد، بنابراین با فرایندی که توضیح داده شد، روغن را شفاف می‌کنند تا کدورتش از بین برود و ظاهرش - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - بهتر شود.


آیا فرایند شفاف کردن باعث نمی‌شود روغن مقاومت گرمایی‌اش را از دست بدهد؟
* مقاومت حرارتی به ترکیب روغن برمی‌گردد، اسید چرب اولئیک یک عامل بسیار مهم در مقاومت حرارتی روغن است به صورتی - سرویس آنلاین قلیان روشن قلهک - که روغن‌هایی که اسیدچرب اولئیک بالاتری دارند، مقاومت گرمایی بالاتری خواهند داشت. در دنیا با اصلاح ژنتیکی که انجام شده، اسیداولئیک بسیاری از روغن‌های مایع افزایش یافته است مثلا روغن‌های ذرت و آفتابگردانی وجود دارد که اسیداولئیک بالا دارند و درنتیجه مقاومت گرمایی آن‌ها نیز افزایش پیدا کرده است.
کلا هر نوع روغنی با هر نوع بسته‌بندی باید در جای خشک و خنک و به دور از نور خورشید نگهداری شود. بهتر است این روغن در یک کابینت تاریک که از منبع حرارتی مثل گاز دور باشد، نگهداری شود.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram