تهران و شهرستان ها
لوگو

شماره اجاره قلیون روشن قیطریه


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 21535.html
۱۳۹۳/۰۲/۰۲ - ۱۲:۴۳

مقایسه غذاهای سنتی با غذاهای مدرن

عادات غذایی ریشه در عوامل مختلفی از جمله شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، جغرافیایی، مذهبی، کشاورزی و بسیاری از عوامل دیگر دارد که نسل به نسل منتقل می‌شود. تغییر شیوه زندگی در کشور ما و بسیاری از کشورهای جهان در دهه‌های اخیر، وضع سلامت مردم را دستخوش دگرگونی کرده است.

قُل قُل:عادات غذایی ریشه در عوامل مختلفی از جمله شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، جغرافیایی، مذهبی، کشاورزی و بسیاری از عوامل دیگر دارد که نسل به نسل منتقل - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - می‌شود. تغییر شیوه زندگی در کشور - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - ما و بسیاری از کشورهای جهان در دهه‌های اخیر، وضع سلامت مردم را دستخوش دگرگونی کرده است.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین،تغییر سنت‌های گذشته و شیوه‌های جدید زندگی منجر به تغییر در الگوهای غذایی از جمله مصرف زیاد فست فودها و غذاهای غیرخانگی، - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - دریافت چربی‌ها و کاهش مصرف سبزی و میوه شده است. این امر موجب افزایش - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - شیوع بیماری‌های غیرواگیر نظیر چاقی، بیماری‌های قلبی - عروقی، سرطان و دیابت شده است.معمولا بدون تفکر و تعمق از عادات غذایی پیروی می‌کنیم و توجهی به اثرات مثبت یا منفی آن‌ها در سلامت خود نداریم، در حالی که بسیاری از عادات غذایی معمول ممکن است نامناسب بوده و اثرات نامطلوب و گاه غیرقابل جبران در سلامت ما بر جای گذارد. بنابراین شناخت عادات غذایی نامناسب و تاثیر آن‌ها در سلامت انسان، گام بسیار موثری در شکل‌گیری الگوی غذایی صحیح و مناسب و برخورداری از تغذیه کافی، متعادل و متنوع است.

مقایسه کیفیت تغذیه‌ای انواع خوراکی‌های سنتی با - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - آماده

بنا بر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، غذاهای سنتی از نظر میزان روغن و چربی قابل کنترل بوده و سالم‌تر هستند. اما غذاهای آماده دارای روغن و چربی ناسالم و زیاد بوده و قابل کنترل در هنگام پخت نیست و حداکثر 5 تا 7 برابر غذای سالم انرژی دارند.

نمک در غذاهای سنتی در آخر غذا اضافه می‌شود - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - و مقدارش مشخص است و در عین حال از نمک یددار - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - تصفیه شده استفاده می‌شود. اما غذاهای آماده اغلب دارای نمک زیاد بوده و شور است. افزودن نمک به غذاهای - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - آماده به علت خاصیت ضد باکتری آن و همچنین به عنوان پیوند دهنده ذرات گوشت در مقدار مناسب لازم است ولی اغلب غذاهای آماده دارای مقادیر زیادی نمک هستند و غالبا با خیارشور سرو می‌شوند.

در غذاهای سنتی گوشت - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - قرمز و مرغ و ماهی تازه به عنوان - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - منابع تامین پروتئین مورد نیاز بدن باید در برنامه غذایی گنجانده شوند. میزان چربی‌های اشباع آنها را با جدا کردن پوست و چربی‌های قابل رویت می‌توان کنترل کرد. اما در غذاهای آماده معمولا از امعا و احشای حیوانات و پوست مرغ استفاده می‌شود و به این دلیل حاوی چربی‌های اشباع شده - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - و کالری زیادی است که می‌تواند مصرف مداوم و زیاد - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - آنها خطر اضافه وزن و چاقی، چربی خون بالا و بیماری‌های قلبی - عروقی - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - را افزایش دهد.

در غذاهای سنتی از - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - مواد غذایی سالم و تازه استفاده می‌شود. حرارت پخت قابل کنترل است و بنابراین ویتامین‌های آن کمتر از دست می‌رود. - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - در مقابل در غذاهای آماده معمولا از مواد غذایی با کیفیت بالا استفاده نمی‌شود. در مراحل تهیه غذاهای آماده و کنسروی حرارت قابل کنترل نیست و به دلیل حرارت بالا ویتامین‌های موجود در آن از بین می‌رود.

در غذاهای سنتی مقدار روغنی که برای پخت غذا استفاده می‌شود، قابل کنترل است. معمولا از روغن‌های مایع - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - استفاده می‌شود و از آنجا که درجه حرارت را هنگام پخت غذا می‌توان کنترل کرد، - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - روغن سالم‌تر باقی می‌ماند. - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - همچنین در غذاهای آماده معمولا از روغن‌هایی که اسید چرب اشباع زیاد دارند، چندین بار برای سرخ کردن استفاده می‌شود. حرارت زیاد باعث سوختن روغن - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - و ایجاد ترکیباتی در آن می‌شود که می‌تواند سرطان‌زا باشد. چربی - شماره اجاره قلیون روشن قیطریه - موجود در این غذاها در طولانی مدت سبب انسداد عروق و چاقی می‌شود.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram