تهران و شهرستان ها
لوگو

شماره تحویل آنلاین قلیون بهار


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 20696.html
۱۳۹۳/۰۸/۰۸ - ۱۱:۳۴

نگهداری غذای پخته شده بیش از دو ساعت در دمای محیط، ممنوع!

معاون بهداشتی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه عدم رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات در ایام ماه محرم از سوی برخی از تکایا و هیات ها و مساجد منجر به بروز بیماری‌های مرتبط با غذا به ویژه افزایش بیماری‌های عفونی روده ای می‌شود، بر ضرورت پخت و پز در مکان‌هایی با شرایط بهداشتی مناسب تاکید کرد.

قُل قُل: معاون بهداشتی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه عدم رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات در ایام ماه محرم از سوی برخی از تکایا و هیات ها و مساجد منجر به بروز بیماری‌های مرتبط با غذا به ویژه افزایش بیماری‌های عفونی روده ای - شماره تحویل آنلاین قلیون بهار - می‌شود، بر ضرورت پخت و پز در مکان‌هایی - شماره تحویل آنلاین قلیون بهار - با شرایط بهداشتی - شماره تحویل آنلاین قلیون بهار - مناسب تاکید کرد.


به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از سلامانه، دکتر علی اکبر سیاری با اشاره به این که مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و از مواد غذایی - شماره تحویل آنلاین قلیون بهار - بسته بندی شده که مورد تأیید وزارت بهداشت است استفاده شود، گفت: فراورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز مورد تأیید سازمان دامپزشکی تهیه شود.


دکتر سیاری در ادامه بر استفاده از نمک‌های ید - شماره تحویل آنلاین قلیون بهار - دار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو برای پخت غذا تاکید کرد و افزود: - شماره تحویل آنلاین قلیون بهار - در تهیه غذا نیز از روغن‌های دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین استفاده شود.


وی همچنین با اشاره به این که نباید موادغذایی خام و پخته در کنار هم در داخل یخچال و یا سردخانه نگهداری شوند، افزود: از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) خودداری شود


به گفته دکتر سیاری، نگهداری بیشتر از دو ساعت مواد غذایی پخته شده باید در دمای 4-0 درجه و یا در یخچال صورت گیرد.


معاون بهداشت در ادامه گفت: در صورت استفاده آر سبزی و سالاد لازم است مراحل چهار گانه - شماره تحویل آنلاین قلیون بهار - سالم سازی سبزیجات انجام شود.


وی همچنین بر توزیع سبزی و سالاد بسته بندی شده با پروانه ساخت از - شماره تحویل آنلاین قلیون بهار - وزارت بهداشت در مراسم عزاداری از سوی مساجد، تکایا و هیات ها تاکید کرد.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram