تهران و شهرستان ها
لوگو

شماره تحویل قلیان روشن شریعتی


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 20766.html
۱۳۹۳/۰۷/۲۶ - ۱۱:۵۳

تولید خمیر مرغ با گوشت سالم منعی ندارد

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: اگر در تولید خمیر مرغ از گوشت های سالم استفاده شود، می توان از آن به عنوان یک محصول حاوی پروتئین استفاده کرد.

قُل قُل: مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - اگر در تولید خمیر مرغ از گوشت های سالم - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - استفاده شود، می توان از آن به عنوان یک محصول حاوی پروتئین استفاده کرد.

یه - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از فارس، هدایت حسینی گفت: تا - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - زمانی که در وزارت بهداشت در - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - مورد سلامت خمیر مرغ مطمئن نشویم، استفاده از آن در محصولات - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - غذایی مجاز نخواهد بود.



مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت بیان داشت: - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - هرچه علم تغذیه پیشرفت می کند، مخاطرات ناشی از محصولات غذایی نمود بیشتری پیدا می کند.



به گفته هدایت حسینی هم اکنون الگوی بیماری های ناشی از مواد غذایی در حال تغییر است به طوری که امروزه با تغییر روش زندگی و تولید صنعتی - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - غذا، در کشورهای مختلف - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - عوامل شیمیایی - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - جای عوامل میکروبی را در بحث مخاطرات غذایی گرفته اند.



وی با اشاره به اینکه ایران در منطقه از نظر ایمنی غذایی وضعیت نسبتاً خوبی دارد، خاطرنشان کرد: در خبرهای منتشر شده در بحث آلودگی های غذایی نشان دهنده توجه ما به بحث ایمنی غذا - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - است. در خیلی از کشورها این نحوه خبررسانی وجود ندارد. ولی ایران - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - سختگیرانه ترین کشور در - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - بحث واردات مواد غذایی است و موارد آلودگی همیشه اعلام می شود ضمن اینکه مردم نیز به بحث ایمنی غذا حساس هستند.

- شماره تحویل قلیان روشن شریعتی -

حسینی همچنین با تأکید بر اینکه در نظام بهداشتی کشور باید اول مشکلات و مخاطرات را بشناسیم و بعد راهکارهای اجرایی را برای رفع آنها تدوین کنیم، ادامه - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - داد: یکی از این مخاطرات استفاده از خمیرمرغ غیراستاندارد در محصولاتی مثل سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های غذایی است.



وی با اشاره به اینکه اخیراً صحه گذاری در مورد سلامت خمیر مرغ در برخی موارد، با ارزیابی های بهداشتی توسط مسئولان وزارت بهداشت، زیر سوال رفته، توضیح داد: اگر - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - در تولید این کالا از گوشت های سالم استفاده شود، می توان از آن به عنوان یک محصول حاوی پروتئین استفاده نمود.



مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی خاطرنشان کرد کرد: - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت نیز - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - از ابتدای سال گذشته به واحدهای تولیدی این محصول تاکید کرده که در تولید خمیر مرغ موظف به تطابق با سیاست های وزارت بهداشت هستند و اگر این اتفاق نیفتد، مجوز تولید آنها متوقف خواهد شد. بخشی از خمیر مرغ به صورت بهداشتی تولید می شود، بخش غیربهداشتی این ماده نیز باید کنترل شود.


حسینی تاکید کرد: تا زمانی که - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - در وزارت بهداشت مطمئن به سلامت خمیر مرغ نشویم، استفاده از آن - شماره تحویل قلیان روشن شریعتی - در محصولات غذایی مجاز نخواهد بود.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram