تهران و شهرستان ها
لوگو

قیمت آنلاین قلیان فوری خاقانی


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 21051.html
۱۳۹۳/۰۵/۱۹ - ۱۷:۱۵

چرا نباید روغن زیتون را داغ کرد؟

روغن زیتون بکر در حرارت بالای 200 درجه خاصیت خود را از دست می‌دهد.

قُل قُل: روغن زیتون بکر در حرارت بالای 200 درجه خاصیت خود را - قیمت آنلاین قلیان فوری خاقانی - از دست می‌دهد.

روغن زیتون اساس رژیم غذایی مدیترانه‌ای است و خواص فوق‌العاده‌ای دارد. این روغن سرشار از اسیدهای چرب - قیمت آنلاین قلیان فوری خاقانی - غیراشباع مونو - قیمت آنلاین قلیان فوری خاقانی - (70 تا 80 درصد) و آنتی‌اکسیدانی‌های فنولیک است که نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی - قیمت آنلاین قلیان فوری خاقانی - دارد.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از تبیان،محققان دانشگاه پورتو (پرتغال) روی روغن زیتون بکر مطالعاتی انجام دادند تا مشخص شود با گرم کردن این روغن چه اتفاقی می‌افتد.

این محققان بعد از بررسی‌های مختلف - قیمت آنلاین قلیان فوری خاقانی - به این نتیجه رسیدند که پولیفنول های موجود در این روغن قبل از رسیدن به دمای 200 درجه شروع به تجزیه شدن می‌کنند به دلیل اینکه نقطه‌ی دود نسبتاً پایینی دارد. در واقع از دمای 190 درجه‌ی سلسیوس، روغن زیتون خواص طبیعی خود را از دست می‌دهد. به همین دلیل محققان توصیه - قیمت آنلاین قلیان فوری خاقانی - می‌کنند که از روغن زیتون بکر به عنوان چاشنی سالاد و غیره و از روغن‌های دیگر - قیمت آنلاین قلیان فوری خاقانی - که ارزان تر هم هستند برای پخت و پز استفاده شود. به عقیده‌ی این محققان می‌توانید در پایان پخت و پز نه در ابتدای آن از این روغن استفاده کرد.
از دمای 190 درجه‌ی سلسیوس، روغن زیتون خواص طبیعی خود را از دست می‌دهد. به همین دلیل محققان توصیه می‌کنند که از روغن زیتون بکر به عنوان چاشنی سالاد
و غیره و از روغن‌های دیگر که ارزان تر هم هستند برای پخت و پز استفاده شود
توجه داشته باشید که روغن زیتون بکر تا دمای 180 درجه‌ی سلسیوس مقاومت دارد و - قیمت آنلاین قلیان فوری خاقانی - بیش از این دما باعث از بین رفتن خواص آن می‌شود. باید بدانید که به عنوان مثال دمای لازم برای پخت یک تکه پوشت قرمز در ماهیتابه حدود 190 درجه سلسیوس - قیمت آنلاین قلیان فوری خاقانی - است. به همین دلیل به نظر می‌رسد که روغن زیتون بکر برای پخت چنین غذاهایی مناسب نباشد.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram