تهران و شهرستان ها
لوگو

قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 23229.html
۱۳۹۲/۰۵/۲۹ - ۱۴:۱۱

جوش شیرین بلای نان/از بربری لاستیک تا لواش کاغذ سوخته

سلامت نیوز :   17 سال است که قانون ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در تهیه نان در وزارت بهداشت تصویب شده اما مسئولان در وزارت بهداشت می‌گویند هنوز ۵۰ درصد نانوایی‌ها به ویژه در تهران جوش شیرینی که بلای نان و جان است را به خورد مردم می‌دهند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ عرق...
قُل قُل :   17 سال است که قانون ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در تهیه نان در وزارت بهداشت تصویب شده اما مسئولان در وزارت بهداشت می‌گویند هنوز ۵۰ درصد نانوایی‌ها به ویژه در تهران جوش - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - شیرینی که بلای نان و جان است را به خورد مردم می‌دهند.

 به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ عرق از سر و صورتش سرازیر است، برایش تابستان و زمستان معنا ندارد. اینجا کنار آتش همیشه برایش حکم چله تابستان را دارد. تمام هم و غمش آتش است و تونلی باریک به نام «تنور».

جایگاه نان به عنوان قوت غالب جامعه - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - ایرانی به قدری است که بیش از - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - دهها مَثل و اصطلاح هم در فرهنگ کهن ایرانی وجود دارد. « نان - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - کسی را آجر کردن» «با - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - هم نان و نمک خوردن» « نان کسی را بریدن» همگی نشان از ارتباط مستقیم نان با زندگی افراد دارد.

شاید نان به عنوان ارزان‌ترین و کامل‌ترین غذایی باشد که تا یادمان هست پای - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - ثابت سفره ایرانی بوده و شاید تا 30 سال پیش بیشتر غذاها به جای برنج با نان خورده می‌شد.

تا گذشته‌های نزدیک خیلی‌ها به نان سوگند یاد می‌کردند و هنگامی که تکه‌ای از آن بر زمین - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - می‌افتاد آن را برداشته و پس از بوسیدن کناری می‌گذاشتند تا - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - مبادا نادانسته لگد بخورد. هیچگاه نان زائد به عنوان زباله - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - دور ریخته نمی‌شد چرا که از دید خیلی‌ها - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - نان برکت سفره بود چیزی‌که شاید این روزها کمرنگ‌تر شده است.

اینکه نان چگونه و از کجا تولید یا اختراع شد چندان مشخص نیست ولی نان قدمتی عصر حجری دارد که - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - انسان‌ها گندم را با سنگ می‌ساییدند. با آب مخلوط کرده - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - و - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - نان می‌پختند.

در نان‌های اولیه تخمیری صورت نمی‌گرفت و این مهم در زمان مصر قدیم اتفاق افتاد. یک روز آشپز فرعون فراموش کرد تا نان فتیر ‌را به موقع پخت کند، خمیر همان طور مانده بود و پس - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - از مدتی ترشید و آنگاه که او از آن خمیر ترشیده نان تهیه کرد و با ترس و لرز از عقوبت فرعون به خاطر تهیه نان ترشیده نان را به پیشگاه او برد، فرعون و مهمانانش از طعم و مزه این نان خوششان آمد و از آن موقع بود که متوجه شدند اگر به نان، خمیر مایه یا - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - خمیر ترش اضافه شود طعم و مزه آن اصلاح می‌شود.

اما اختراع تنور به نام ایرانیان در سرزمین‌های ایران باستان ثبت شده و تا امروز هم کماکان برخی نانوایی‌ها با - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - وجود پخت ماشینی تنور را ترجیح می‌دهند.

زهرا عبداللهی، رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت می‌گوید که هر ایرانی روزانه 320 گرم و سالانه 150 کیلوگرم نان مصرف می‌کند که 50 درصد انرژی و املاح مورد نیاز هر فرد از جمله ویتامین ب، آهن و کلسیم از طریق نان تأمین می‌‌شود به شرط آنکه نانی سالم همراه سبوس و بدون جوش شیرین باشد.

جوش شیرین یا بلای جان

مصرف جوش شیرین در تولید نان‌های سنتی معضلی است که در دو دهه اخیر حل - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - نشده است، چرا که نه تنها عاملی در ایجاد بیماری‌های - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - گوارشی است بلکه مانع جذب ریز مغذی‌ها و آهن موجود در غذا است.

از سالها پیش نانواها برای اینکه خمیر نان زودتر - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - وَر بیاید و بتوانند - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - سریع‌تر و به تعداد بیشتری نان بپزند، از جوش شیرین استفاده می‌کردند چرا که در حالت طبیعی 3 تا 4 ساعت تخمیر طبیعی نان زمان لازم است تا خمیر ور بیاید. غافل از اینکه با مصرف - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - جوش شیرین تخمیر واقعی انجام نمی‌شود و نان - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - فقط برای مدت کمی ظاهری پف کرده اما سریع کهنه می‌شود.

قانونی که پس از 17 سال هنوز نصفه نیمه اجرا می‌شود

البته وزارت بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی با توجه به تبعات مصرف جوش شیرین که مهمترین آن فقر آهن است از سال 1375 استفاده از جوش شیرین در پخت نان را ممنوع اعلام کرد. قانونی که هیچگاه به درستی اجرا نشد و همچنان برخی نانوایی‌ها جوش شیرین - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - را به خورد مردم دادند.

اکنون بعد از 17 سال کار به جایی رسیده که مسئولان احساس خطر کرده و کمیته کشوری نان برای حل چالشی سی و چند ساله تشکیل داده‌اند.

رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت معتقد است با تلاش‌های وزارت بهداشت 50 تا 60 درصد مصرف - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - جوش شیرین در نانوایی‌ها کم شده اما در شهرهایی مانند تهران این مشکل همچنان وجود دارد.

وی بر این نکته تأکید می‌کند که جوش‌شیرین موجود در نان PH معده را تغییر داده و قلیایی می‌کند در نتیجه موجب اختلالات گوارشی مانند سوء هاضمه و ترش کردن می‌شود در عین حال سبب افزایش فشار خون شده و جذب ریز‌مغذی‌هایی مانند آهن، روی و کلسیم را مختل می‌کند. در عین حال جوش‌شیرین کبد را از بین می‌برد و متابولیت‌های حاصل از تجزیه جوش‌شیرین بار سنگینی را در کبد و کلیه برای دفع تحمیل می‌کند.

یک قرص که نه، یک تا کاغذ نان لواش می‌خریم که وسطش سوخته و دورش خمیر است!

حدود نیم ساعتی در - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - کنار نانوایی لواش ماشینی این پا و آن پا می‌کنیم تا شاید بتوان سر صحبت را با - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - شاطر باشی باز کرد.

اول فکر می‌کند بازرس بهداشتیم و وقتی از نحوه تهیه خمیر می پرسیم اولین پاسخ این است که اصلاً از جوش شیرین در این نانوایی - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - برای تهیه نان استفاده نمی‌‌شود.

وی می‌گوید: روزانه حدود 5 هزار قرص نان لواش در سه وعده روز پخته می‌شود و برای هر مرتبه آماده کردن خمیر 2 ساعت زمان لازم است که با افزودن مایه ترش، خمیر - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - آماده می‌شود.

ظاهراً در این محله جنوب تهران غنی سازی آرد مفهومی ندارد چون وقتی سخن از اضافه کردن آهن و روی به آرد به میان آمد انگار برای نخستین بار است که چنین حرفی شنیده است و - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - تازه کلی راجع آن توضیح دادیم.

در نانوایی سنگکی هم وضعیت چندان تفاوتی ندارد. نان سنگکی سفید رنگ که اثری از سبوس در آن - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - دیده نمی‌شود. وقتی به نانوا می‌گویی چرا نان سنگک - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - اینقدر سفید است می‌گوید: شما برعکس همه اید. وقتی نان تیره باشد فکر می‌کنند بی‌کیفیت است - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - و همه نان سفید را - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - ترجیح می‌دهند.

 آقای شاطر با گلایه از برخی که فقط به دنبال راهی برای کسب درآمد بیشترند ادامه می‌دهد: چند وقتی است که - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - سبوس را باید جداگانه بخریم آرد بدون سبوس - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - برایمان می‌آورند.

اما طرف دیگر این ماجرا مردمند که از کیفیت نان گلایه - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - دارند.

مریم -ب 28 سال بیشتر ندارد ولی به - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - دلیل سوء هاضمه طی یک سال اخیر مدام از این دکتر به آن دکتر مراجعه کرده، او می‌گوید که پزشکان توصیه کرده‌اند که فقط نان سنگگ با - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - سبوس یا نان صنعتی بخورد و از خوردن نان لواش که معمولاَ حاوی جوش شیرین است باید بپرهیزد.

آقای میانسالی با هفت، هشت نان سنگگ از نانوایی بیرون می‌آید وقتی از او می‌پرسیم چرا این همه نان،‌ بهتر نیست تازه تر تهیه کنی می‌گوید: نمی‌توان هر روز کلی در صف معطل بمانم این نان برای - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - چند روز خانه کفایت می کند نان در فریزر تازه می‌ماند و اندازه مصرف هر بار آن را گرم می‌کنیم.

وی می‌افزاید: تنها نان قابل خوردن سنگک است. نان بربری که بیشتر شبیه لاستیک است تا نان، نان لواش هم کاغذ سوخته!

اما مشکل اضافه وزن، چاقی و بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده از نان نامناسب و بدون سبوس - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - است.

مجید حاجی فرجی، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه در مورد استفاده از سبوس - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - می‌گوید از ابتدا باید گندم با هفت درصد سبوس برای نان استفاده شود نه اینکه سبوس را جداگانه به آرد اضافه کنند چرا که این کار نیز تبعاتی برای دستگاه گوارش دارد.

وی در مورد تنور و ماشین‌های پخت می‌گوید: اشکال نان سنتی در این است که با شعله - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - مستقیم در تماس است و بسیاری از مواد ریزمغذی آن مانند اسید فولیک بر اثر - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - حرارت مستقیم از بین می‌رود. از طرفی به دلیل استفاده از سوخت فسیلی در تهیه نان سنتی، ذرات ریز روی نان می‌نشینند که خود مشکل آفرین است.

وی معتقد است - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - که - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - برای تهیه نان سنتی از خمیر ترش استفاده شود ولی از - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - طرفی به دلیل حجم زیاد تقاضا در شهرهای بزرگ، نانوا زمان کافی برای تهیه خمیر ترش ندارد و مجبور است - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - از جوش شیرین استفاده کند.

مسئول کمیته کشوری کیفیت نان در مورد مزایای نان صنعتی گفت: اغلب - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - نان‌های صنعتی جوش شیرین ندارند ضمن اینکه این گونه نان‌ها از تونل حرارتی رد شده - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - و با شعله مستقیم - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - در تماس نیستند و پس از سرد شدن بسته‌بندی مناسب می‌شوند و شاهدیم که این نان‌ها کیفیت بهتری دارند.

اگر چه برخی استفاده از نان صنعتی را توصیه می کنند - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - اما ذائقه ایرانی و گران بودن نان‌های صنعتی باز هم سبب می شود تا مردم بیشتر به نان های - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - سنتی تمایل داشته باشند.

درمان بیماری‌های مختلف از جمله سرطان سالانه هزینه گزافی را - قیمت الو قلیون فوری تهرانپارس - به سیستم سلامت کشور تحمیل می‌کند غافل از اینکه پیشگیری بهترین راه حل است که تامین نان سالم می‌تواند یکی از این راه ها باشد.
ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram