تهران و شهرستان ها
لوگو

تلفن اجاره قلیون فوری پونک


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 12528.html
۱۳۹۷/۰۱/۳۰ - ۱۳:۲۷

چراغ راهنمای تغذیه‌ای را بشناسیم

نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای یک راهنمای سریع بر روی برچسب محصولات غذایی هستند که به مصرف‌کننده کمک می‌کنند تا میزان مواد تغذیه‌ای خود را ارزیابی کند.

سلامت - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - نیوز:نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای یک - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - راهنمای سریع بر روی برچسب محصولات غذایی هستند - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - که به مصرف‌کننده کمک - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - می‌کنند تا میزان مواد تغذیه‌ای خود را - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - ارزیابی کند.

به گزارش - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - قُل قُل به نقل از ایسنا، جامعه سالم زیربنای توسعه هر کشور - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - بوده و یکی از راه‌های رسیدن به این هدف برخورداری از تغذیه صحیح است. بنابراین در اختیار قرار دادن اطلاعات لازم به - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - مصرف‌کننده به صورت شفاف و قابل درک در مورد فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی ضروری است. از سوی دیگر با پیشرفت صنایع غذایی و افزایش رقابت - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - آنها، گسترش تجارت بین‌المللی، ارتقاء فرهنگ مصرف‌کنندگان و توجه بیشتر آنها - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - به - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - عوامل موثر در سلامتی، برچسب گذاری به عنوان ابزاری مهم جهت اطلاع‌رسانی به مصرف‌کنندگان و سازمان‌های ناظر اهمیت ویژه‌ای یافته است.

با توجه به آمارهای موجود در گذشته بیش از 39 درصد مرگ ومیرها در کشور ما ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی بوده است و عوامل مختلفی از جمله رژیم غذایی ناسالم و عادات غذایی - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - غلط در ایجاد آن نقش دارند. در راستای حل این مشکل و با بررسی سیستم‌های مختلف لیبل‌گذاری در سراسر دنیا، سازمان غذا و دارو تصمیم به ایجاد تحول در لیبل‌گذاری مواد غذایی گرفت و - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - نسبت به اجباری کردن درج نشانگرهای رنگی بر روی بسته‌های مواد غذایی اقدام کرد. در سال‌های گذشته کشورهای مختلف طرح‌های متفاوتی برای اطلاع‌رسانی تغذیه‌ای روی مواد غذایی اجرا کرده‌اند که هر یک دارای نقاط ضعف و قوت خاصی است. در سال 2005 انگلستان طرح چراغ راهنمای مواد غذایی را پیشنهاد داد. این چراغ به مصرف‌کننده کمک می‌کند تا میزان مواد تغذیه‌ای خود را ارزیابی کند.

نشانگرهای رنگی ایرانی

معیار نشانگرهای تغذیه‌ای برای نشان دادن اطلاعات تغذیه‌ای مواد غذایی کاربرد دارد. همچنین نشانگرهای تغذیه‌ای یک راهنمای سریع بر روی برچسب محصولات غذایی هستند و هدف از ایجاد آنها کمک به مصرف کننده به - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - منظور شناسایی ویژگی‌های تغذیه‌ای محصول مورد نظرش است تا با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی، انتخاب آگاهانه‌ای داشته باشد. در این نشانگر رنگ‌ها - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - نمادی - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - از میزان قند، چربی، نمک و - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - اسیدهای چرب ترانس برحسب گرم درصد از مواد غذایی بوده که بر مبنای معیارهای مصوب، قرمز - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - به معنی زیاد، نارنجی به - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - معنی متوسط و سبز به معنی - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - اندک را - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - مشخص می‌کند.

نشانگرهای راهنمای تغذیه‌ای شامل شاخص‌های مربوط به انرژی، قند، چربی کل، نمک و اسیدهای چرب ترانس بوده - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - و باید بر حسب گرم درج شوند. محاسبه مقادیر شاخص‌ها بر حسب درصد و اختصاص رنگ منطبق با مقادیر - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - و سپس مقادیر شاخص‌ها در سهم در جدول نشانگر رنگی قرار می‌گیرند. منظور از سهم، مقدار مصرف فرآورده غذایی در هر نوبت در روز است که بر اساس - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - مقادیر - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - متداول مصرف جامعه تعیین می‌شود.

شاخص‌های مورد ارزیابی در این نشانگرها شامل:

- میزان چربی کل در محصول شامل مجموع چربی افزوده و - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - ذاتی بر حسب گرم درصد

- میزان اسیدهای چرب ترانس محصول شامل اسیدهای چرب ترانس افزوده و - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - ذاتی بر حسب گرم درصد

- میزان قند کل شامل قندهای منو و دی ساکارید بر حسب گرم درصد

- میزان سدیم موجود در کل محصول (ذاتی و افزوده) را بر حسب - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - گرم اندازه گیری کرده و عدد حاصل را در 2.5 ضرب کرده و میزان نمک فرآورده بدست می‌آید.

با توجه به گستردگی قندها و دسته بندی آنها به قندهای ساده و مرکب و نیز فوائد و خطراتی که برای مصرف کننده دارند، سازمان غذا و دارو تصمیم گرفت تنها قندهای ساده مونو و دی‌ساکاریدی را در این نشانگرها لحاظ - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - کند. زیرا این قندها بیشترین و سریع‌ترین تاثیر را بر قند خون افراد دارند.

بنابر اعلام معاونت غذا و داروی دانشگاه - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - علوم پزشکی کرمان، باید توجه - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - کرد که کلیه محصولات - تلفن اجاره قلیون فوری پونک - تولیدی و بسته‌بندی‌شده غذایی و آشامیدنی به جز شکر، نمک، قند و آب مشمول این نشانگر بوده و روی برچسب مواد غذایی که فقط عملیات فیزیکی بر روی آنها انجام می‌شود مانند عرقیات، خرما، ادویه جات، عسل، حبوبات و دمنوش‌های خالص و طبیعی اختیاری است.



ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram