تهران و شهرستان ها
لوگو

تلفن الو قلیون فوری لویزان


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 12522.html
۱۳۹۷/۰۲/۰۱ - ۱۱:۴۲

خطر نگهداری نامناسب باقیمانده برنج پخته

ایران جزو کشورهای شاخص از نظر سرانه مصرف برنج بوده و برنج پخته یا پلو، قوت غالب بسیاری از ایرانیان است. به هر حال در صورت رعایت نکردن موازین بهداشتی در نگهداری باقیمانده برنج پخته، خطر مسمومیت با سم باکتری باسیلوس سرئوس وجود دارد.

قُل قُل-*دکتر بهادر حاجی محمدی: ایران جزو کشورهای شاخص از نظر سرانه مصرف برنج بوده و برنج پخته یا پلو، قوت غالب بسیاری از ایرانیان است. به هر حال در صورت - تلفن الو قلیون فوری لویزان - رعایت نکردن موازین - تلفن الو قلیون فوری لویزان - بهداشتی در نگهداری باقیمانده برنج پخته، خطر مسمومیت با سم باکتری باسیلوس سرئوس وجود دارد.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از جام جم، باکتری باسیلوس سرئوس دو نوع سم مختلف تولید می‌کند که یکی سم عامل اسهال و دیگری سم عامل استفراغ نام دارد. اگرچه سم عامل اسهال در انواع مختلف مواد غذایی گوشتی، لبنی، غلات، سس‌ها و غیره ممکن است تولید شود، اما سم عامل استفراغ عمدتا در برنج پخته تولید می‌شود. احتمال خطر بیماری‌زایی سم عامل استفراغ بیشتر است؛ زیرا سم عامل استفراغ نسبت به حرارت طبخ مقاومت دارد، درحالی - تلفن الو قلیون فوری لویزان - که حرارت طبخ می‌تواند سم عامل اسهال را غیرفعال کند.

حدود - تلفن الو قلیون فوری لویزان - یک تا - تلفن الو قلیون فوری لویزان - پنج ساعت پس از مصرف برنج پخته حاوی سم عامل استفراغ باکتری باسیلوس سرئوس، علائم مسمومیت ظاهر می‌شود که غالبا شامل تهوع حاد، استفراغ و درد شکمی هستند. این در حالی است که علائم مسمومیت با سم عامل اسهال معمولا شامل اسهال - تلفن الو قلیون فوری لویزان - و درد شکمی بوده و استفراغ رخ نمی‌دهد. همچنین زمان بروز علائم مسمومیت با سم عامل اسهال کمی طولانی‌تر بوده و از موعد مصرف غذای آلوده تا بروز علائم در فرد مبتلا حدود هشت تا 16 - تلفن الو قلیون فوری لویزان - ساعت به طول می‌انجامد. گفتنی است طول دوره بیماری در افراد مسموم با هر دو سم مذکور، تقریبا مشابه بوده و حدود 24 تا 36 ساعت طول می‌کشد و پس از آن معمولا فرد مبتلا بهبود می‌یابد.

باسیلوس سرئوس یک باکتری اسپورزاست و اسپورهای این باکتری امکان دارد در دانه‌های برنج خام حضور داشته - تلفن الو قلیون فوری لویزان - باشند. اسپورها به دمای آب جوش حین طبخ برنج کاملا مقاومند و طبیعتا در برنج پخته نیز باقی می‌مانند؛ اما باید اشاره کرد اسپور، شکل غیرفعال باکتری است - تلفن الو قلیون فوری لویزان - و به همین دلیل خوردن اسپور داخل برنج در انسان بیماری ایجاد نمی‌کند. - تلفن الو قلیون فوری لویزان - به عبارت دیگر، اگرچه حضور اسپور باکتری باسیلوس سرئوس در برنج - تلفن الو قلیون فوری لویزان - محتمل است، اما در صورتی که پس از طبخ و دم کشیدن برنج، بلافاصله به صورت تازه و گرم - تلفن الو قلیون فوری لویزان - مصرف شود این مسمومیت هرگز رخ نخواهد داد.

پس از طبخ و تهیه برنج پخته در منازل، رستوران‌ها، مراکز تهیه غذا و غیره ممکن است تمامی برنج پخته داخل دیگ - تلفن الو قلیون فوری لویزان - در همان وعده غذایی خورده نشود و باقیمانده آن برای مصرف در یک وعده غذایی دیگر نگهداری شود. در چنین حالتی، اگر شرایط نگهداری برنج مناسب نباشد خطر ابتلا به مسمومیت ناشی از سم باکتری باسیلوس سرئوس وجود دارد. بویژه - تلفن الو قلیون فوری لویزان - این‌که برنج - تلفن الو قلیون فوری لویزان - پخته در مقایسه با برنج خام دارای آب بسیار بیشتری بوده و مستعد رشد باکتری است. پس از اتمام فرآیند پخت و پز، دیگ برنج بتدریج سرد شده و دمای آن با دمای محیط آشپزخانه برابر می‌شود. در دمای محیط اسپورهای داخل برنج پخته جوانه می‌زنند و شکل فعال باکتری پدیدار می‌شود و در نهایت سم تولید می‌کنند. بنابراین برای پیشگیری از مسمومیت باید بلافاصله پس از سرد شدن برنج داخل دیگ، باقیمانده برنج پخته طی حداکثر دو ساعت به داخل یخچال منتقل شود؛ زیرا در دمای داخل یخچال باکتری قادر به تولید سم نیست. - تلفن الو قلیون فوری لویزان - همچنین برنج پخته حداکثر یک روز در یخچال نگهداری شود تا کیفیت و ایمنی آن - تلفن الو قلیون فوری لویزان - کاهش - تلفن الو قلیون فوری لویزان - پیدا نکند.

البته خطر مسمومیت فوق‌الذکر فقط - تلفن الو قلیون فوری لویزان - منحصر به برنج پخته یا پلو نیست؛ به عنوان مثال، طبق یک تحقیق در اصفهان که - تلفن الو قلیون فوری لویزان - در سال 1392 منتشر شد، 42 درصد از نمونه‌های غذای کمکی اطفال حاوی باکتری باسیلوس سرئوس بودند؛ در نتیجه در مورد کلیه غذاهای با پایه برنج باید نکات بهداشتی یادشده مدنظر قرار گیرد.

*سرپرست مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی - تلفن الو قلیون فوری لویزان - غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram