تهران و شهرستان ها
لوگو

تلفن سرویس قلیان روشن هروی


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 12399.html
۱۳۹۷/۰۲/۱۸ - ۱۷:۲۲

امکان شناسایی 56 نوع آنتی‌بیوتیک در مواد غذایی

مجری طرح سلامت غذایی کشور، کنترل مصرف آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی از جمله لبنیات و عسل را از اولویت های مهم وزارت بهداشت اعلام کرد و گفت: امکان شناسایی سریع 56 آنتی بیوتیک در مواد غذایی فراهم شده است.

قُل قُل: مجری طرح سلامت غذایی کشور، کنترل مصرف آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی از جمله لبنیات و عسل را - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - از اولویت های مهم وزارت بهداشت اعلام کرد و گفت: امکان شناسایی - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - سریع 56 آنتی بیوتیک در مواد غذایی فراهم شده است.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از ایرنا،دکتر حسن یزدان پناه امروز سه شنبه در حاشیه کارگاه آموزشی شناسایی سریع آنتی بیوتیک در مرکز تحقیقات سلامت غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به خبرنگار علمی ایرنا، اظهار داشت: - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - انتقال تکنولوژی این کار مهم به کشور انجام شده تا شاهد زمینه ارتقا و سلامت مواد غذایی کشور از نظر عدم وجود آنتی بیوتیک ها باشیم.


عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سلامت غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: آنتی بیوتیک هایی که در صنایع مواد غذایی باید شناسایی شوند 56 مورد است که با انتقال فناوری زمینه شناسایی سریع این تعداد آنتی بیوتیک در مواد - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - غذایی فراهم شده است.


وی اظهار داشت: تعدادی از محققان مرکز تحقیقات سلامت غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سازمان غذا و دارو در دوره های آموزشی این موضوع در داخل و خارج از کشور شرکت کردند تا زمینه های لازم - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - برای شناسایی این تعداد آنتی بیوتیک در کشور - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - فراهم شود.
یزدان پناه، بر لزوم کنترل و شناسایی سریع آنتی بیوتیک های غیر مجاز در مواد غذایی تاکید کرد - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - و گفت: این آنتی بیوتیک ها نباید در مواد غذایی استفاده شوند و با انتقال این تکنولوژی - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - ها زمینه شناسایی آنها هم در کشور مهیا می شود.


استاد گروه سم شناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توجه به پیشرفت های - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - این حوزه لزوم بروز - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - روسانی روش های - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - شناشایی سریع آنتی بیوتیک ها - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - در کشور ضروری دانست و گفت: شناسایی سریع و آنالیز آنها فوق العاده مهم و این موضوع در دنیا روبه گسترش است و باید با استفاده از روش های نوین و توانمندی های لازم آنتی بیوتیک های موجود را شناسایی کرد.


یزدان پناه به - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - برگزاری نهمین دوره آموزشی با عنوان شناسایی سریع آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی اشاره کرد و گفت: ارتقای سلامت مواد غذایی از جمله برنامه هایی است که با همکاری سازمان غذا و دارو، معاونت علمی و - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - فناوری ریاست جمهوری، مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - جمهوری، مرکز تحقیقات سلامت غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال 93 در دست اجرا است.


وی گفت: تاکنون 9 دوره آموزشی در - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - زمینه شناسایی انواع سموم در مواد غذایی برگزار شده که 6 دوره آن در داخل کشور و 3 دوره آن در کشورهای هلند، مجارستان و اتریش - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - برگزار شده است. از مجموع این دوره ها، 3 دوره مربوط به روش های شناسایی سریع و پیشرفته - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - بوده است.
نهمین دوره آموزشی شناسایی سریع در مواد غذایی امروز سه شنبه با حضور 2 نفر از متخصصان انستیتو سلامت غذایی هلند - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - و جمعی از - تلفن سرویس قلیان روشن هروی - محققان ایرانی و با همکاری مرکز تحقیقات سلامت غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مرکز آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و داروی سازمان غذا و دارو برگزار شد.


ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram