تهران و شهرستان ها
لوگو

تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 21473.html
۱۳۹۳/۰۲/۱۲ - ۱۲:۲۱

نكات مهم در ايمني غذا

بیماریهاي ايجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری مي‌‌باشند، بدین منظور اقداماتی در مراحل مختلف ‌‌باید انجام شود.

قُل قُل: - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - بیماریهاي ايجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری مي‌‌باشند، بدین منظور اقداماتی در مراحل مختلف ‌‌باید انجام شود که عبارتند از:

اگر تعداد باکتری‌‌هاي موجود در غذا زیاد باشد‌، پس از مصرف این ماده غذایی ممکن است باکتریها در روده به رشد خود ادامه داده و سبب - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - ایجاد بیماری شوند. از جمله این باکتریها مي‌‌توان به سالمونلا‌، کمپیلوباکتر‌، اشرشیاکلی خونریزی دهنده و لیستریا اشاره کرد. مصرف غذای حاوی سموم باکتریهایی نظیــر ســم بــاکتـری استـــافیـــلوکــوکــوس آرئــوس و کلستریدیوم بوتولنیوم نیز سبب مسمومیت غذایی مي‌‌شود. سموم تولید شده در غذا ظاهر‌، بو و طعم ماده غذایی را تغییر نمی‌دهند.

مرحله خریداری و نگهداری مواد غذایی
بسته‌‌هاي حاوی گوشت سفید و گوشت قرمز خام را از سایر مواد غذایی خصوصا از مواد غذایی - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - که برای مصرف آنها فرآیندی انجام نمی‌گیرد، بايد جدا نگهداری کرد. از کیسه‌‌هاي پلاستیکی یا سایر ظروف بسته بندی برای - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - جلوگیری از چکیدن عصاره بر روی سایر مواد غذایی یا سطوح یخچال استفاده شود. پس از خرید مواد غذایی که بر روی آنها برچسب نگهداری در یخچال وجود دارد، آنها را سریعاً در یخچال قرار دهيد. از یک دماسنج جهت اطمینان از تنظیم بودن دمای یخچال و فریزر استفاده نمایید. دمای یخچال باید 4/4 درجه سانتیگراد یا کمتر و دمای فریزر 18- درجه سانتیگراد یا سردتر باشد.

مرحله آماده سازی مواد - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - غذایی
قبل از آماده سازی مواد غذایی‌، ‌‌باید دستها با آب و صابون به مدت - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - 20 ثانیه شسته شوند. برای یخ زدایی مواد - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - غذایی منجمد بهتر است قبل از مصرف آنها - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - را 24 ساعت در یخچال قرار داد و - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - یا از ماکروویو برای یخ - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - زدایی استفاده نمود. لوازم و ظروف بکار رفته در آماده‌سازی مواد غذایی خام ‌باید با آب داغ و ماده شوینده - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - مناسب به - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - خوبی شسته شوند. از تخته برش‌‌هاي مجزا برای مواد غذایی خام و پخته باید استفاده نمود تا از انتقال آلودگی به مواد غذایی آماده مصرف جلوگیری شود. از مزمزه کردن گوشت‌‌هاي خام‌، تخم مرغ و ماهی خودداری شود. از شیر و فرآورده‌‌هاي لبنی پاستوریزه استفاده شود. از مصرف مواد غذایی که حاوی تخم‌مرغ خام مي‌‌باشند نظیر سس هلندی‌، سس‌‌هاي مایونز خانگی‌، بستنی و سایر مواد غذایی غیر پاستوریزه پرهیز شود.
مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - بطور پیوسته انجام شود و از رها کردن مواد غذایی حتی برای مدت زمان اندک خودداری شود. در صورت عدم مصرف‌، مواد غذایی در یخچال قرار داده شود. اگر برچسب ماده غذایی در خصوص دستورالعمل - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - استفاده از ماکروویو با مشخصات دستگاه ماکروویو شما هماهنگی ندارد زمان دستگاه را افزایش داده تا از گرم شدن ماده غذایی به میزان لازم اطمینان - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - حاصل کنید. استفاده از ظروف پخت درب دار و بهم زدن غذا در هنگام - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - پخت سبب بهبود کیفیت پخت مي‌‌شود.

مرحله سرو غذا
قبل از آماده‌سازی‌، سرو و مصرف غذا‌، دستها با آب و صابون شسته شوند. مواد غذایی پخته شده با دست و لوازم آشپزی تمیز بر روی ظروف تمیز سرو شوند. غذای گرم باید در دمای بیشتر از 60 - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - درجه ساتنیگراد و غذای سرد در دمای کمتر از 4/4 درجه سانتیگراد نگهداری شود. برای گرم کردن مجدد یا سرد یا منجمد کردن‌، غذا بیشتر از یک ساعت در دمای محیطی 32 درجه - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - سانتیگراد یا بیشتر قرار داده نشود.

غذای باقیمانده
قبل از جابجایی غذای باقیمانده‌، دستها را - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - شسته و از ظروف و سطوح تمیز استفاده شود. قبل از سرد یا منجمد کردن غذا‌، مي‌‌بایستی چاشنی‌‌ها ( برای - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - مثال - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - سس‌‌ها ) از غذا جدا شوند. غذای باقیمانده حداکثر تا 2 ساعت پس از پخت، برای منجمد کردن یا نگهداری در یخچال، ‌باید در ظروف در بسته با حداکثر عمق 5 سانتیمتر یا کمتر قرار داده شود و اطراف ظروف ‌‌باید فضای کافی وجود داشته باشد تا سرد شدن - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - به سرعت انجام شود. غذای باقیمانده در مدت 4 روز مصرف شود. برای گرم کردن مجدد مواد غذایی، اینکار در ظروف - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - در دار و تا رسیدن به دمای مناسب انجام شود - تلفن اجاره آنلاین قلیان فرشته - (برای غذا‌‌هاي آبدار‌، جوشیدن غذا و برای سایر مواد غذایی رسیدن به دمای 74 درجه سانتیگراد و بیشتر ضروری مي‌‌باشد). اگر به سلامت ماده غذایی باقیمانده مشکوک هستید از مصرف آن خودداری نمایید و آنرا دور بریزید.

منبع:دنیای سلامت

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram