تهران و شهرستان ها
لوگو

شماره قلیون یک بار مصرف فرشته


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 21471.html
۱۳۹۳/۰۲/۱۳ - ۱۱:۰۲

نگهداری نادرست مواد غذایی باعث بیماری می‌شود

نحوه ناصحیح نگهداری مواد غذایی در یخچال و آگاهی نداشتن از چگونگی منجمد کردن آنها و همچنین استفاده از مواد غذایی فله‌ای به‌دلیل بهای پایین‌تر آن نسبت به موادغذایی بسته‌بندی شده می‌تواند زمینه تولید و رشد و نمو میکروب‌ها در بدن و به تبع آن بروز بیماری‌های مختلف گوارشی و حتی خطرناک را در افراد فراهم کند.

قُل قُل: نحوه ناصحیح نگهداری مواد - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - غذایی در یخچال و آگاهی نداشتن از چگونگی منجمد کردن آنها و همچنین استفاده از مواد غذایی فله‌ای به‌دلیل بهای پایین‌تر آن نسبت به موادغذایی بسته‌بندی شده می‌تواند زمینه تولید و رشد و نمو - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - میکروب‌ها در بدن و به تبع آن بروز بیماری‌های مختلف گوارشی و حتی خطرناک را در افراد فراهم کند.
بنابراین تلاش شده است در این گزارش از منظر کارشناسان تغذیه به شیوه نگهداری مناسب مواد غذایی - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - در یخچال و مضرات استفاده از مواد غذایی فله‌ای پرداخته شود. در نگهداری مواد غذایی همواره باید یک اصل کلیدی مورد توجه قرار گیرد؛ مواد غذایی تا جایی که امکان دارد در جای خشک و خنک باید نگه‌داشته شوند.

به گفته دکتر مسعود کیمیاگر، عضو هیأت علمی دانشگاه - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - شهید بهشتی در گفت‌وگو با همشهری، - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - مواد غذایی حاوی آب و رطوبت مانند شیر، مرغ، گوشت و ماهی به‌دلیل اینکه میکروب‌ها و باکتری‌ها در محیط دارای آب رشد می‌کنند فساد‌پذیری بالاتری نسبت به سایر مواد غذایی دارند.

به همین دلیل در زمان‌های قدیم که یخچال نبود گوشت را خشک می‌کردند و در جایی که امکانات برای خشک کردن وجود نداشت آن را با یخ منجمد می‌کردند. گوشت را می‌توان درصورتی که مدت زیادی از زمان کشتار و ذبح دام نگذشته و علائم فساد در آن آشکار نشده باشد تا 3 یا 4 روز در یخچال نگهداری کرد. اگر بخواهیم گوشت را در زمانی دیرتر مصرف کنیم باید آن را فریز کنیم. طول مدت نگهداری مواد گوشتی متفاوت است. به گفته دکتر کیمیاگر در فرآیند - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - انجماد ماهی تا - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - 2 ماه ، مرغ 4 ماه و گوشت 6 ماه، سبزیجات و حبوبات نیز تا 8 ماه می‌تواند در فریزر - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - نگهداری شود. مواد غذایی پخته شده بر خلاف تصور - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - رایج مدت زمان کمتری در - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - فریزر سالم می‌مانند.

فریزر - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - باید دارای درجه انجماد منفی 12 باشد. از سویی دیگر نظافت دیواره‌های یخچال هم باید مورد توجه قرار گیرد زیرا ممکن است بر اثر فساد مربا - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - و پنیر به دیواره‌های یخچال هم قارچ چسبیده باشد. باید بسیار مراقب بود - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - و موادغذایی را - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - زیاد در معرض گرمای خارج از محیط یخچال قرار نداد به‌ویژه اگر این مواد حاوی آب باشند؛ چرا که در فضای گرم و در آب شرایط رشد میکروب مهیا‌تر است.

یکی دیگر از موارد حساسیت‌زا در مورد مواد غذایی عرضه مواد فله‌ای در بازار است. به گفته دکتر سید ضیاءالدین مظهری، رئیس گروه تغذیه - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، متأسفانه مردم به مواد غذایی که به‌صورت فله‌ای از سوی تولید‌کنندگان عرضه می‌شود به‌دلیل بهای پایین‌تر آنها نسبت به محصولات بسته بندی و تک فروشی شده اقبال بیشتری نشان می‌دهند. اما تولیدات فله‌ای موادی هستند - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - که به‌دلیل - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - نامشخص بودن تاریخ تولید آنها و اینکه در بسیاری از مواقع در فضای باز و در معرض گرد و غبار و گرمای هوا قرار دارند می‌توانند - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - فرد مصرف‌کننده را در معرض خطر - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - ابتلا به بیماری‌های گوارشی متعدد - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - قرار دهند.

از دید علم تغذیه، فرد تنها به‌منظور رفع یک احتیاج فوری و ضروری غذا مصرف نمی‌کند بلکه هدف از تغذیه دریافت مواد مغذی و ریز مغذی‌هایی است که بتوانند قوت لازم را در فرد برای تحرک و فعالیت روزانه - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - ایجاد کنند و از سویی دیگر قدرت دفاعی بدن در برابر - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - بیماری‌ها را ارتقا دهند.این - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - درست است که بر فرض ما در زمان خرید سوسیس و کالباس فله‌ای یا زیتون فله‌ای بهای کمتری می‌پردازیم اما درصورت بیمار شدن بر اثر مصرف مواد غذایی فله‌ای باید هزینه بسیار بیشتری را نسبت به آنچه صرفه‌جویی کرده‌ایم صرف درمان خود کنیم.

به گفته دکتر مظهری، استفاده از مواد غذایی بسته‌بندی شده و تولید شده در کارخانه یک ضرورت روز است؛ چرا که کارخانه‌ها ملزم به رعایت استانداردهای بهداشتی در زمان تولید محصولات غذایی هستند اما در تولید به‌اصطلاح زیر پله‌ای مواد غذایی و ارائه فله‌ای آنها استانداردهای - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - بهداشتی رعایت نمی‌شوند و خریدار نمی‌داند زمانی که موادغذایی فله‌ای می‌خرد چند وقت از عمر تولید آن گذشته و چقدر در معرض هوای آلوده قرار - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - گرفته است. به‌دلیل آنکه زمینه رشد و نمو میکروب‌ها و باکتری‌ها در مواد غذایی فله‌ای وجود دارد - شماره قلیون یک بار مصرف فرشته - بهتر است از خرید آن نوع مواد غذایی اکیدا خودداری شود.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram