تهران و شهرستان ها
لوگو

تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 23900.html
۱۳۹۲/۰۳/۱۵ - ۱۱:۲۵

پرسش و پاسخ‌های کبابی!

برای تهیه این غذای لذیذ باید به نکاتی برای طبخ توجه نمود تا ارزش غذایی آن تا حد امکان بیشتر شود.
قُل قُل : کباب یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه این غذای لذیذ باید به نکاتی برای طبخ توجه - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - نمود تا ارزش غذایی آن تا حد امکان بیشتر شود.

چگونه ارزش تغذیه‌ای کباب را بالا ببریم؟

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از همشهری ؛ برای افزایش ارزش تغذیه‌ای کباب بهتر است کباب را با انواع سبزی‌ها مصرف کنید. مصرف - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - پیاز خام و آب‌لیمو در کنار کباب هم می‌تواند میزان ویتامین C دریافتی شما را - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - بالا ببرد. از سبزی‌های مصرفی می‌توان به اسفناج، شاهی یا تره در کنار یک لیوان شربت آب‌لیموی کم‌شیرین یا آب پرتقال اشاره کرد. این مواد نام برده اخیر نیز حاوی ویتامین C هستند. به علاوه، خوردن ریحان همراه با کباب به هضم بهتر این غذا کمک می‌کند.

در کنار - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - کباب، گوجه‌فرنگی و هویج پخته بهتر است یا خام؟

جذب لیکوپن در گوجه فرنگی پخته شده بسیار بهتر و راحت‌تر از گوجه فرنگی خام صورت می‌گیرد، بنابراین گوجه فرنگی کبابی نه تنها ضرر ندارد، که خیلی هم مفیدتر است. هویج پخته شده هم درست مثل گوجه فرنگی، پخته‌اش بهتر است و آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری نسبت به هویج خام دارد.

چگونه گوشت کبابی را طعم‌دار کنیم؟

برای طعم‌دار کردن کباب بهتر این است که گوشت کبابی را از 3 تا 4 ساعت قبل از پخت طعم‌دار کنید.

جوجه را می‌توان با ترکیبی از گلپر، روغن زیتون، زعفران، فلفل سیاه، سرکه سیب، پودر خردل و نمک طعم‌دار کرد.

برای طعم‌دار کردن - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - گوشت قرمز هم باید ابتدا تکه‌های گوشت را با - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - پشت چاقو کمی - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - بکوبید تا نرم شوند (وقتی می‌خواهید گوشت را با زدن - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - چکش یا کارد نرم کنید، - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - روی آن آرد بپاشید. این - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - کار از خارج شدن - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - آب گوشت - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - جلوگیری خواهد کرد). سپس آن‌ها را داخل مخلوطی از روغن کنجد، فلفل قرمز و نمک قرار دهید.

ماهی کبابی را هم می‌توان با کمی سرکه یا آب‌لیموی تازه به - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - همراه نمک، پودر سیر، پودر فلفل سیاه، روغن زیتون و زعفران طعم‌دار کرد.

قابل ذکر است که اگر گوشت قرمز را با روغن کنجد فراوان از چند ساعت قبل مزه‌دار کرده باشید، دیگر نباید نگران خشک شدن آن هنگام کباب کردن بشوید.

چرا گوشت کباب کوبیده سفت می‌شود؟

برای پخت کباب کوبیده حتماً گوشت باید ترکیبی از قلوه‌گاه گوسفند و اطراف راسته یا فیله‌ی گوساله باشد. ضمناً برای مزه‌دار کردن کباب بهتر است از فلفل سیاه، نمک، زعفران و پیاز با - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - رنده‌ی ریز و کاملاً آب گرفته استفاده نمایید. این کباب بسیار لطیف و - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - لذیذ خواهد شد.

علت - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - سفت شدن کباب از گوشت مرغ یا بوقلمون چیست؟

البته می‌دانید که برای تهیه‌ی کباب از گوشت مرغ یا بوقلمون باید از سینه‌ی آن استفاده شود که به دلیل نداشتن چربی به میزان مناسب قدری سفت می‌شود. افزودن 50 گرم چربی گوسفندی (دنبه) به 500 گرم گوشت سینه‌ی مرغ یا بوقلمون به همراه نمک، فلفل، زعفران و به مقدار بسیار کم پودر سیر می‌تواند ترکیبی مناسب و خوشمزه برای تهیه‌ی این کباب باشد.
کباب کوبیده

کبابچه اقداماتی برای تهیه‌ی کباب کوبیده‌ی خوب و مطلوب لازم است؟

گوشت قلوه‌گاه گوسفند - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - و راسته‌ی گوساله را به نسبت مساوی، سه بار چرخ کنید و به ازای هر یک کیلوگرم گوشت، 250-300 گرم پیاز رنده کرده و آب گرفته، در نظر بگیرید. سپس - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زعفران - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - حل کرده را با هم مخلوط کنید و - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - خوب ورز دهید تا چسبندگی داشته باشد. آن‌گاه قدری از گوشت را بردارید و با دست مرطوب، آن را به سیخ بکشید. سر و ته گوشت را کاملاً به سیخ بچسبانید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال نگه‌دارید و بعد روی آتش کباب کنید.

برای تهیه‌ی کباب کوبیده بهتر است از پیاز به چه صورت استفاده کنیم؟

بهتر است - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - پیاز را از رنده ریز رد کنیم و آب آن را کاملاً بگیریم و به مایه‌ی کباب اضافه کنیم. زیرا آب پیاز کباب کوبیده را شل می‌کند و کباب از روی سیخ می‌ریزد.


نکات مهم برای کباب کردن

* نکته‌ای که برای کباب کردن مهم است، استفاده از سیخ‌های استاندارد است. قبل از به سیخ کشیدن گوشت‌ها، سیخ را کمی چرب کنید تا گوشت به آن نچسبد و مهم‌تر اینکه به هیچ عنوان از چوب درختان موجود در طبیعت برای کباب کردن گوشت استفاده نکنید، زیرا نمی‌توانید چوب درختان سمی و غیرسمی را از هم - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - تشخیص بدهید.

* فاصله سیخ - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - گوشت با زغال را رعایت نمایید.

* کباب باید آبدار و مغزپخت باشد. در غیر این صورت، مواد حلقوی سرطان‌زایی را به بدن می‌رساند که سلامت مصرف‌کننده را به مخاطره خواهد انداخت.

* گوشت‌های لخم‌تر را انتخاب کنید، زیرا چربی کمتر باعث می‌شود دود کمتری تولید شود.

* به طور مرتب، گوشت - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - را پشت و رو کنید. این عمل باعث خواهد شد که حرارت به طور تقریباً مساوی تقسیم شود، بنابراین گوشت کامل‌تر می‌پزد و لایه‌های بیرونی آن کمتر دچار سوختگی می‌شود و آمین‌های هتروسیکلیک کمتری در آن به وجود می‌آید.

* در حال حاضر - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - در برخی از خانه‌ها و حتی کبابی‌ها از گاز شهری (گاز متان نیم سوز) به جای زغال برای کباب کردن استفاده می‌کنند. اگر به برخی کبابی‌ها رفته باشید می‌بینید که شعله گاز اجاق آن‌ها به رنگ ترکیبی آبی و زرد می‌سوزد و این شعله نشان از ترکیب «متان نیم سوز» است. این روش کباب کردن آنزیم گوشت را تبدیل به «دی متیل فنولوئیل» می‌کند که ایجاد کننده بافت سرطان در بدن است.

* البته نباید فراموش کرد که بحث تشکیل هیدروکربن‌های حلقوی به خصوص در قسمت‌هایی از کباب که - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - روی آتش زغال می‌سوزد و سیاه می‌شود، کاملاً علمی است و شکی در سرطان‌زا بودنشان نیست. پس بهتر است این تکه‌های سوخته را جدا کرده و مصرف نکنید.

* نکته مهم دیگری که باید رعایت کرد، کباب کردن گوشت - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - روی حرارت ملایم با فاصله مناسب - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - از آتش است تا از سوختن گوشت جلوگیری شود. - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - در واقع بهتر است صبر کنید دود آتش فروکش کند و زغال‌ها خوب گل بیندازند و سرخ شوند. این زمان، بهترین موقع برای قرار دادن - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - سیخ‌های کباب روی منقل است.

* اگر گوشت را در قطعات کوچک ببرید و قبل از کباب کردن آن را گرم کنید، درجه حرارت پخت گوشت - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - پایین می‌آید و مدت زمان طبخ نیز کوتاه‌تر می‌شود.

کباب* قطعات مرغ یا ماهی باید به - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - اندازه‌ای باشد که تمام قسمت‌های گوشت به - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - خوبی پخته شود.

* طبیعت گوشت ماهی سرد است و با کباب کردن، سبک‌تر خواهد شد و هضم آن برای معده آسان‌تر از نوع سرخ کرده است، زیرا ماهی سرخ شده در روغن باعث تشنگی شده و دیرتر از معده خارج می‌شود.

همچنین اگر با خوردن ماهی به اصطلاح سردی‌تان می‌کند، بهتر است ماهی را همراه با - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - چاشنی‌های گرم مثل زنجبیل پرورده، گلپر و آویشن مصرف کنید.

* مناسب‌ترین گوشت برای پخت کباب کوبیده، گوشت قلوه گاه (گوشت بین دنده‌ها) گوسفند است. - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - در صورت تمایل به استفاده از - تلفن تحویل الو قلیون فوری سعدی - گوشت گوساله بهتر است راسته را انتخاب کنید که چربی کمتری دارد.

* پیچیدن کباب‌ها در فویل، یکی از راه‌های تهیه سالم کباب است.
ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram