تهران و شهرستان ها
لوگو

سرویس آنلاین قلیان روشن شهران


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 22046.html
۱۳۹۲/۱۱/۰۸ - ۰۹:۲۷

7 غذای عالی با کلم بروکسل

سلامت نیوز : کلم بروکسل نیز همچون دیگر کلم ها طعم بسیار خوبی دارد. این سبزی خوشمزه و کوچک را به دو صورت خام و پخته مصرف می کنند و در هر دو صورت طعم دلچسبی دارد. کلم بروکسل نسخه مینیاتوری کلم پیچ است و هرچه ریزتر باشد طعم بهتری دارد. بزرگ تر ها یا تلخ هستند یا بی مزه.به گزارش سلامت...

قُل قُل : کلم بروکسل نیز همچون دیگر کلم ها طعم بسیار خوبی دارد. این سبزی خوشمزه و کوچک را به دو صورت خام و پخته مصرف می کنند و در هر دو صورت طعم دلچسبی دارد. کلم بروکسل نسخه مینیاتوری کلم پیچ است و هرچه ریزتر - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - باشد طعم بهتری دارد. بزرگ تر ها یا تلخ هستند یا بی مزه.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - سایت برترین - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - ها - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - ؛ این کلم های دکمه ای - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - سرشار - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - از کلسیم، ید و گوگرد هستند و یکی از بهترین داروهای برطرف کننده کم خونی به شمار می روند. گوگردی که بروکسل در خود دارد از ترشحات چربی پوست که منجر به ریزش مو می شود، جلوگیری می کند.

همه این مسایل باعث شده اند تا چند دستور - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - غذایی با آن را برایتان آموزش دهیم تا بتوانید به شکل های مختلف آن را تهیه و مصرف - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - کنید.

کلم بروکسل یا کیپر سرخ‌کرده

• تعداد: 8 نفر

• - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

• 900 گرم کلم بروکسل

• نصف پیمانه کیپر

• 1/3 پیمانه روغن زیتون

• دو حبه سیر رنده شده

• 3 عدد فیله ماهی کولی، خرد شده

• نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز

• - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - نصف - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - یک عدد لیموترش

طرز تهیه

1. یک قابلمه بزرگ پر از آب و نمک را - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. کلم برکسل ها را درون آن بیندازید تا حدود 5 دقیقه جوش بخورند و کمی نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.

2. کیپرها را روی دستمال بریزید تا آب آنها گرفته شوند. روغن زیتون را درون تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. کیپرها را اضافه کنید و - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - تفت دهید. سیر و فیله ماهی کولی را - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - اضافه کنید حدود یک دقیقه تفت دهید. سپس کلم بروکسل و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آنها را تا زمانی تفت دهید که مواد طلایی شوند.

3. در آخر، مواد را داخل بشقاب بکشید و به همراه کیپر - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - و لیموترش سرو کنید.

استیک با بروکسل خرد کرده

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• 450 گرم سیب‌زمینی پوست - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - کنده و خرد شده

• 225 گرم کلم بروکسل، چهارقاچ شده

• دو عدد استیک (هرکدام حدود 350 گرم)

• یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

• ¼ - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - پیمانه روغن زیتون

• دو قاشق چایخوری نمک

• 1 ¼ قاشق چایخوری فلفل

• - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - دو پیمانه - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - پیاز قرمز خرد شده

• ¼ پیمانه آب گوشت

• دو حبه سیر رنده شده

• دو قاشق چایخوری رزماری تازه

طرز تهیه

1.سیب‌زمینی ها را پوست بگیرید و به مدت 10 دقیقه آب‌پز کنید. در دقیقه آخر، کلم های بروکسل را به آنها اضافه کنید تا رنگشان روشن شود. سپس آبکش کنید.

2.استیک ها را به همراه یک قاشق - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - چایخوری روغن و یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه درون تابه و روی حرارت ملایم تفت دهید. برای اینکه استیک ها نیم‌پز شوند، حدود 8 - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - دقیقه کافی است.

3. 3 قاشق - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - غذاخوری روغن زیتون باقی مانده را درون تابه بریزید و با حرارت ملایم گرم - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - کنید. پیازها را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سیب‌زمینی و بروکسل را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - شوند. حدود 4 دقیقه کافی است. آب گوشت را اضافه کنید. سیر، رزماری و یک قاشق چایخوری باقی مانده نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

4. آنها را به همراه استیک ها سرو کنید.

سوپ سوسیس و کلم بروکسل

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

• 450 گرم کلم بروکسل

• 225 گرم سوسیس

• یک قاشق چایخوری روغن زیتون

• 3 عدد - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - سیب‌زمینی بزرگ

• دو عدد برگ بو

• یک قاشق چایخوری پودر زیره

• 4 پیمانه آب مرغ

طرز تهیه

1.کلم های بروکسل را تمیز کنید، انتهای - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - آنها را بگیرید و برگ های خراب را جدا کنید. آنها را از وسط دونیم کنید و کنار بگذارید.

2. سوسیس ها را خرد کنید. روغن زیتون را درون تابه متوسطی روی - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - حرارت ملایم به مدت 7 دقیقه تفت دهید تا طلایی - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - شوند.

3. سیب‌زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

4. پس از طلایی شدن سوسیس ها، برگ بو و پودر - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - زیره را اضافه کنید آنها را حدود - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - یک دقیقه تفت دهید. سیب‌زمینی، - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - آب مرغ و یک پیمانه آب - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - را اضافه کنید و بگذارید بجوشند. کلم بروکسل را اضافه کنید و آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به حالت نیم‌جوش کمی غلیظ شوند. سوپ را حدود 15 دقیقه بپزید تا سیب‌زمینی و بروکسل ها نرم شوند. برگ بوها را خارج و سوپ را گرم سرو کنید.

کلم بروکسل سرخ شده با گردو

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

• 450 گرم کلم بروکسل

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و کره

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• 1/8 قاشق چایخوری فلفل

• دو قاشق غذاخوری گردوی بوداده

زمان تهیه

1. کلم های بروکسل را از وسط جهار قاچ کنید. روغن - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - و کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - ملایم گرم کنید. کلم های بروکسل را به تابه اضافه کنید - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - و به طور مرتب هم بزنید تا نرم و طلایی شوند. حدود 5 دقیقه کافی است. در آخر نمک و فلفل بپاشید و گردوها را اضافه کنید.

کلم بروکسل گرم با سیر کبابی - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - و لیموترش

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• دو قاشق غذاخوری سیر خرد شده

• 680 گرم کلم بروکسل

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش

طرز تهیه

1. روغن را در تابه گرم روی حرارت ملایم کنید. سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید تا طلایی شوند. حرارت را کم کنید و کلم های بروکسل خرد شده را - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - اضافه کنید.

2. آنها را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - نرم و طلایی شوند. دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. در تابه را بگذارید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - کلم ها به خوبی مغزپخت شوند. در - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - آخر نمک و پوست لیموترش را اضافه کنید.

کلم بروکسل با پنیر پارمسان و دانه کاج

• تعداد: 6 نفر

مواد - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - لازم

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• دو حبه سیر رنده شده

• 340 گرم کلم بروکسل

• ¼ پیمانه آب سبزیجات

• دو قاشق غذاخوری دانه کاج

• نمک و - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - فلفل سیاه

• 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

1. روغن را در تابه بزرگ روی حرارت بالا - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - گرم کنید. سیر و کلم بروکسل ها را اضافه کنید و حدود - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - 8 دقیقه - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - تفت دهید تا نرم و طلایی - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - شوند. آب سبزیجات را اضافه کنید و - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - 3 تا 4 دقیقه در حالت نیم‌جوش بگذارید بماند تا غلیظ شود. دانه های کاج و نمک و فلفل را اضافه کنید.

2. سپس آنها را در ظرف کوچکی بریزید و با پنیر پارمسان سرو کنید. - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران -

کلم بروکسل با سالاد گندم و سس پاپریکا دودی

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه و پخت: یک ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم

• یک پیمانه دانه گندم

• یک قاشق چایخوری نمک

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• ¼ پیمانه روغن زیتون

• 3 قاشق غذاخوری آب گوشت یا مرغ

• نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی

• 3 قاشق غذاخوری کشمش بی دانه

• 340 گرم کلم - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - بروکسل

طرز تهیه

1. در حدود 1.5 لیتر آب، گندم - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - و یک قاشق چایخوری نمک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - تا به حالت - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - نیم‌جوش حدود 1.5 ساعت بماند و دانه های گندم پخته و ژله ای شوند.

2. نصف قاشق چایخوری فلفل، نمک، روغن، 3 قاشق غذاخوری سرکه، پاپریکا و کشمش های بی دانه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3. کلم های بروکسل را با غذاساز ریز - سرویس آنلاین قلیان روشن شهران - کنید. سپس آنها را به گندم ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در آخر، مخلوط سرکه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در صورت نیاز نمک یا سرکه بیشتری اضافه کنید.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram