تهران و شهرستان ها
لوگو

شماره سرویس الو قلیون حکیمیه


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 19772.html
۱۳۹۴/۰۱/۱۷ - ۱۶:۰۶

شعار روز جهانی بهداشت در ایران محقق می شود؟

در حالی که در کشور ما در چند سال گذشته سلامت غذایی که می خوریم دستخوش خبرهای بد فراوانی بوده است شعار امسال سازمان بهداشت جهانی بر این محور استوار است.

قُل قُل: در حالی که در کشور ما در چند سال گذشته سلامت غذایی که می خوریم دستخوش خبرهای بد فراوانی بوده است شعار امسال سازمان بهداشت جهانی بر این محور استوار است.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز به نقل از خبرآنلاین، در ایران بیش از 90 هزار نفر در سال بر اثر تغذیه نامناسب به مخاطره می - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - افتند از مسمومیت گرفته تا سرطان
در همین حال مواد غذایی ناسالم باعث مرگ 2 میلیون نفر درسال می شوندکه عمده این تعداد را هم کودکان تشکیل می دهند. مواد غذایی حاوی باکتریهای مضر، ویروس ها، انگل ها و یا مواد شیمیایی ، مسئول بروز بیش از 200 بیماری - از اسهال گرفته تا سرطان - هستند.

به نوشته سازمان بهداشت جهانی بیش از 582میلیون نفر در سطح جهان لا اقل از یکی از 22 نمونه عفونت روده ای - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - ناشی از غذای آلوده رنج می برند که 351 هزار نفر از آنها به مرگ منجر می شود.

به همین مناسبت سازمان بهداشت جهانی شعار امسال را سلامت و ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب نام نهاده است.
عرضه مواد غذایی به طور فزاینده ای در - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - حال جهانی شدن است و این نیازمند توجه بیش از پیش به سیستم ایمنی مواد غذایی در - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - میان کشور ها است. به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت، شعار خود را در سال 2015 بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب (همیشه و همه جا) قرار - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - داده است. WHO به کشورها، در پیشگیری، شناسایی، و درمان بیماری های غذا زاد کمک می کند. دراین ارتباط باید استانداردها - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - و دستورالعمل های بین المللی، برای پوشش فرایندهای اصلی غذایی، تهیه گردد. همراه با - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - سازمان غذا وکشاورزی ملل متحد (FAO)، سازمان جهانی بهداشت از طریق شبکه اطلاع رسانی جهانی ، به کشورها در مورد ایمنی مواد غذایی اعلام خطر می کند.

در ایران به نقل از رسول دیناروند 90 هزار نفر در سال با این مشکل درگیرندو بیش از یک‌سوم مرگ و میرها در ایران، به دلیل بیماری‌های قلبی و سرطان است که عمدتاً به شیوه زندگی و نوع تغذیه وابسته - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - است و اکنون سیر صعودی دارد.

رسول دیناروند گفت:‌ تاکنون سلامت و امنیت غذایی را فقط به صورت سنتی نظارت کرده‌ایم اما مسائل مهمتری اکنون وجود دارد که با پیشرفت‌های فناوری و افزایش آگاهی مردم جهت نظارت‌ها تغییر کرده است و به سمت عاری بودن از آلودگی رفته است.

دیناروند گفت: کاهش مصرف - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - نمک، اسیدهای - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - چرب و اشباع، کاهش - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - قند و شکر به مواد غذایی از اولویت‌هایی است که پیگیری می‌شود و اگر آن را به حد مطلوب برسانیم سیر صعودی افزایش بیماری‌های وابسته به قلب را که سلامت را تهدید می‌کند می‌توانیم متوقف کنیم.

5 - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - نکته کلیدی برای غذای سالم
ایمنی غذایی یک مسولیت مشترک است. از کشاورزان و تولیدکنندگان گرفته تا - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - ،فروشندگان و مصرف کنندگان .
برای مثال سازمان بهداشت جهانی 5نکته کلیدی ، برای راهنمایی فروشندگان و مصرف کنندگان غذای سالم و ایمن، تعریف نموده است:
نکته اول: تمییز نگه داشتن
نکته دوم: جدا نگه داشتن مواد غذایی خام از - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - مواد غذایی پخته
نکته سوم: پختن کامل مواد غذایی
نکته چهارم: پختن غذا با درجه حرارت مناسب
نکته پنجم: استفاده از - شماره سرویس الو قلیون حکیمیه - آب و مواد غذایی سالم
روز جهانی بهداشت (2015) فرصتی است تا به مسولین دولتی، کشاورزان، تولیدکنندگان، توزیع کنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنین مصرف کنندگان، در مورد اهمیت ایمنی مواد غذایی و هر چیزی که در احساس امنیت و اعتماد به غذای داخل بشقاب نقش دارد، هشدار داده شود.

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram