تهران و شهرستان ها
لوگو

قیمت سفارش آنلاین قلیان جردن


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 18983.html
۱۳۹۴/۰۴/۲۹ - ۱۲:۲۷

سه روش برای سالم سازی غذاهای کبابی

مصرف زیاد گوشت قرمز به شکل کبابی و باربیکیو می‌تواند سبب افزایش میزان اسید‌آمینه‌های هتروسیکلیک شود که مسبب استرس اکسیداتیو هستند و از فاکتورهای افزایش دهنده بیماریهای مزمن از جمله بیماریهای قلبی عروقی و سرطان محسوب می‌شود.

قُل قُل: مصرف زیاد گوشت قرمز به شکل کبابی و - قیمت سفارش آنلاین قلیان جردن - باربیکیو می‌تواند سبب افزایش میزان اسید‌آمینه‌های هتروسیکلیک شود که مسبب استرس اکسیداتیو هستند و از فاکتورهای افزایش دهنده بیماریهای مزمن از جمله بیماریهای قلبی عروقی و سرطان محسوب می‌شود.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز، زهرا غلامپور-کارشناس ارشد تغذیه در پایگاه اطلاع رسانی تغذیه و سلامت (به سایت ایران) نوشت: محققان می‌گویند میزان اسید‌آمینه‌های هتروسیکلیک آزاد شده از گوشت قرمز به روش پخت گوشت و میزان - قیمت سفارش آنلاین قلیان جردن - دمایی که می‌بیند و حتی مدت زمان پخت بستگی دارد. در طول روند متابولیسم اسید‌آمینه‌های هتروسیکلیک، چربی، پروتیین و DNA اکسید می‌شود و - قیمت سفارش آنلاین قلیان جردن - استرس اکسیداتیو به وجود آمده - قیمت سفارش آنلاین قلیان جردن - باعث ایجاد اختلال در فعالیت‌های بیولوژیک شده و احتمال ابتلا به ناراحتیهای قلبی عروقی و سرطان را بالا می‌برد.

راه اول:‌ غذاها را طعم‌دار کنید. طعم‌دار کردن مواد غذایی با آب مرکبات یا ادویه‌ها می‌تواند - قیمت سفارش آنلاین قلیان جردن - باعث کاهش آزاد شدن ترکیبات مضر در غذاهای تنوری شود.

راه دوم:‌ چربی‌ها را جدا کنید. هرچقدر که تماس چربی‌ها با دود و آتش بیشتر باشد، ترکیبات خطرناک و مضر بیشتری هم وارد مواد غذایی‌تان می‌شوند. پس تا جایی که می‌توانید، چربی گوشت‌ها را پیش از تنوری یا کباب کردن آنها بگیرید.

راه سوم: با دمای پایین و به آرامی غذاها را تنوری یا کباب کنید. شما می‌توانید - قیمت سفارش آنلاین قلیان جردن - با پایین آوردن دما و - قیمت سفارش آنلاین قلیان جردن - سرعت پخت، به مواد غذایی‌تان - قیمت سفارش آنلاین قلیان جردن - اجازه بدهید تا کاملا مغزپخت شوند و سلامتی‌تان را به خطر نیندازند.
منبع:prevention.com

ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram