تهران و شهرستان ها
لوگو

شماره سفارش قلیان درروس


سفارش قلیون معمولی، عربی و اسپشیال

توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) هر 60 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.

*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است

برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.

متن مطلب      کل مطالب     

تلفن سفارش : 09105084977


کد مطلب: 05597.html
۱۳۹۵/۰۹/۱۸ - ۱۴:۵۸

از ظروف لعابدار با احتیاط استفاده کنید

امروزه در بازار ظروف مختلف فلزی و غیرفلزی با روکش‌های لعابی و سرامیکی (سفالی لعابدار)به چشم می‌خورد.

قُل قُل: امروزه در بازار ظروف مختلف فلزی و غیرفلزی با روکش‌های لعابی و سرامیکی (سفالی لعابدار)به چشم می‌خورد.

به گزارش بنابر اخبار قُل قُل به نقل از سلامت نیوز، روزنامه جام جم نوشت: - شماره سفارش قلیان درروس - ظروف فلزی با روکش سرامیکی، نسل جدیدی از ظروف طبخ هستند که خصوصیاتی همچون ظروف تفلون دارند و تا زمانی که سرامیک سطح آنها سالم و آسیب ندیده باشد بهداشتی و در اولویت مصرف قرار دارند، اما اگر لعاب سرامیکی این نوع ظروف در شرایط استاندارد تهیه نشده یا بر اثر خراشیدگی صدمه‌دیده باشد می‌تواند سلامت را تهدید کند.

لازم است بدانید روکش‌های لعابی نیز بخصوص انواع غیراستاندارد آن از ترکیبات سمی ازجمله سرب، - شماره سفارش قلیان درروس - کادمیوم، آرسنیک و پیگمنت‌های رنگی شیمیایی تشکیل شده‌اند که اگر این روکش از ظرف جدا و وارد مواد غذایی و سپس به بدن راه یابد می‌تواند باعث کندذهنی، افسردگی و بعضی مسمومیت‌های درازمدت شود.

در نتیجه از طبخ و حتی نگهداری غذا در ظروف فلزی لعابدار ترک خورده اجتناب کنید و بدانید نباید مواد غذایی حاوی سرکه، آبلیمو، گوجه‌فرنگی و سایر ترشیجات را در این گونه ظروف نگه دارید و برای شست‌وشوی آن از سیم و اسکاچ استفاده نکنید. در زمان خرید این ظروف به رنگ و جلای لعاب به - شماره سفارش قلیان درروس - کار رفته دقت کنید که یکنواخت و هماهنگ باشد. ترک خوردگی‌های - شماره سفارش قلیان درروس - ریز، پوسته‌شدگی، موج داشتن لعاب و لعاب نگرفتگی را مورد توجه قرار دهید. برای اطمینان از اصالت و - شماره سفارش قلیان درروس - سلامت ظرف - شماره سفارش قلیان درروس - به زیر آن دقت کنید که علامت استاندارد و نام واحد تولیدی بر آن حک شده باشد.

ظروف سفالی لعابدار (سرامیکی)

ظروف سفالی لعابدار یکی از انواع - شماره سفارش قلیان درروس - ظروف سرامیکی غیرفلزی هستند که پس از حرارت دیدن و پخته‌شدن در دمای 1100 درجه سانتی‌گراد - شماره سفارش قلیان درروس - لعاب داده می‌شوند و در صورت نداشتن ترک و ریختگی به لحاظ وجود ترکیب شیشه، ظروف مناسبی هستند. در گذشته و البته امروزه نیز در بسیاری از روستاها در این گونه ظروف ماست محلی تهیه می‌شود .

لازم است بدانید طب سنتی، پخت و نگهداری غذا در ظروف سفالی بدون لعاب را بخصوص بیش از سه دفعه به - شماره سفارش قلیان درروس - دلیل باقی ماندن چربی و رطوبت غذا در خلل و فرج سفال بهداشتی نمی‌داند، اما استفاده - شماره سفارش قلیان درروس - از ظروف سرامیکی یا همان سفالی لعابدار را خالی از اشکال می‌داند.

گفته شده است برای تهیه لعاب آبی رنگ سفال از میزان بیشتر اکسید سرب استفاده می‌شود و بهتر است از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی مرطوب بخصوص اسیدی در این ظروف اگر دارای ریختگی یا ترک خوردگی هستند خودداری شود.

ظروف سنگی چطور؟

در بسیاری از غذاخوری‌های سنتی، دیزی یا همان - شماره سفارش قلیان درروس - آبگوشت را درون ظروف سنگی تهیه می‌کنند که طعم و کیفیت خوبی به غذا می‌دهد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن غذا می‌پزد، اما لازم است بدانید طب سنتی ویژگی‌های ظروف - شماره سفارش قلیان درروس - سنگی را مشابه ظروف سفالی می‌داند - شماره سفارش قلیان درروس - و چون ظروف سنگی هم دارای خلل و فرج ریز هستند شست‌وشو و پاک کردن آنها غیرممکن است. به گفته متخصصان، طبخ غذا بیش از - شماره سفارش قلیان درروس - پنج بار در این ظروف مناسب نیست. کارشناسان بر این عقیده‌اند که اگر سطح داخلی ظروف سنگی را صیقلی کنند و از میزان خلل و فرج بافت سنگ بکاهند، این ظروف گزینه مناسبی برای پخت و پز به شمار می‌روند.


- شماره سفارش قلیان درروس -
ما را به دوستان خود معرفی کنید


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone
instagram